Bordeaux beoordelingen vakanties & reizen | Zoover

4 beoordelingen over Bordeaux

7,6
7,5
met vrienden, 2010
"Als een God in Bordeaux"
Cindy
Sfeer
10-5-2010 Geweldige stad! Heerlijk zijn de kleine straatjes in Bordeaux met vele restaurants. Voor 13€ heb je vaak al een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht!!
Wat ik vaak te horen kreeg was dat Bordeaux de stad van de rock muziek is. Dus ben ik locale bandjes in de pubs gaan kijken en gelijk hadden ze! Wat een talent!
Goede raad: ga niet alleen de toeristische trekpleisters bekijken maar durf verder te kijken en leef als een echte Bordelais!

met vrienden, Aug. 2009
"Zeer boeiende stad om te bezoeken bordeaux"
rosemie denys
Sfeer
25-11-2009 niet alleen goede wijnen proeven maar ook de streek gerechten zijn lekker te pruimen!!

alleenreizend, Aug. 2008
"Prachtige vernieuwde stad"
Guillemyn
Sfeer
17-5-2009 Bordeaux 10 dagen bezocht en het was echt de moeite waard. Het was het onderwerp van mijn eindwerk, en ik heb er dus praktisch alles bezocht wat er te bezoeken valt, kerken, musea, de wijngaarden ... Het is er echte de moeite waard. Het vernieuwde stadscentrum met de vele winkels. Er is afwisseling voor iedereen.

met partner, Apr. 2006
Steve Van de Cappel...
Omgeving
28-4-2006 Stranden heb je hier niet dichtbij. Je kan altijd naar Lacanau gaan of bassin d'arcachon. Als je naar Bordeaux komt is het voor de cultuur, en veel te bezoeken. En de streken er rond voor de wijnkastelen. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en een heel mooi landschap.