Bungalow Port Lalande in Castelmoron-sur-Lot Frankrijk 8.8 vakantie beoordelingen | Zoover
Bungalow Port Lalande Castelmoron-sur-Lot

Beoordelingen Bungalow Port Lalande

via Caterattino, 47260, Castelmoron-sur-Lot

3 beoordelingen over Port Lalande

met jonge kinderen, Juli 2011
"Zeer fijn park"
Leeneke
Hoeveelheid ruimte
6-8-2011 Het park is zeer verzorgd, alsook de chalets. Je hebt er alle nutsvoorzieningen.
Het personeel is heel vriendelijk en staan dadelijk klaar om je te helpen, zo werd vrijwel onmiddelijk het lampje van de dampkap vervangen alsook onze koffiezet die het niet meer deed. Allemaal geen probleem.
Wij hadden een prachtig uitzicht op de lot, de chalets staan voldoende van elkaar zodat je voldoende privéruimte hebt op je terras.
Het plonsbad is geen kinderbadje, het water was vrij koud en ook vrij diep, het is maar pas geschikt voor kinderen vanaf 3-4j. Bijna elke avond is er wel iets te doen, zo stonden er enkele kraampjes met producten uit de regio, er kwam een pizzaman waar je heerlijke pizza's kon bestellen, ...echt leuk!
Ondanks het minder goede weer dat we er hadden die week, was ik opgelucht dat we in zo'n fijn park zaten. 't Is een aanrader en prijs/kwaliteitsgericht is het zeker de moeite.

met partner, Juli 2009
"Mooi en rustig gelegen op de oever van de Lot"
Petra en Kevin
Hoeveelheid ruimte
5-8-2009 Chalets zijn zeer mooi gelegen, wij hadden er 1 aan de lot en tevens met zicht op de haven. Het huisje is simpel ingericht maar alles is aanwezig. Er is ook airco aanwezig maar deze werkt niet zoals het hoort. Op het park zelf is niet zo veel te beleven, dit is echt voor rust zoekers gemaakt!
Er is een simpel maar net zwembad, tot ons spijt stonden hier GEEN ligbedden!!!

In de omgeving mooie dorpen (Casseneuil, Le Temple Sur Lot, Villeneuve sur Lot, Penne D'Agenais, ....) ook sfeervolle marktjes zoals die van Laparade op dinsdag avond.

Familie, Juli 2008
"Mooi,rustig"
D'heer-Eeckman
Hoeveelheid ruimte
3-8-2008 prachtig gelegen aan de oevers van de lot,ideaal om te vissen.
mooie en propere chalets;
ideaal gelegen voor uitstappen naar villeneuve,pujol,agen e.a.
kortom,we gaan zeker terug