20-11-2008
Christian en zijn familie zijn ermee begaan dat je een geweldige vakantie kan beleven. We zijn er voor de 2de keer geweest (3 weken) en hebben voor 2009 al een optie genomen (3 weken). De ganse familie heeft genoten. Er is voor iedereen wat wils (zwembaden, tennis, petanque, speeltuin,...). Dankzij hun inzet, hun nederlandstalig onthaal, de ligging, de kleinschaligheid, de omgeving leef je echt "als god in Frankrijk". Stress is er onbestaand. De animatie voor de kinderen is geweldig. Je krijgt er een weekprogramma met vele activiteiten voorgesteld. De bungalows zijn ruim en goedgelegen. We kunnen dit park aan iedereen aanraden zeker voor families met kinderen tot een jaar of 16. Wij danken Christian, Marie-Noëlle, Aurélie en Carole van harte.
24-6-2008
kleinschalig en familiaal vakantiepark, iedereen kent iedereen, is zeer leuk met de kinderen enzo, alles op en top in orde, Christian en zijn ploeg doen alles om het de gasten naar hun zin te maken en er een echte super vakantie van te maken,
prachtig groot kinderbad met aangename temperaruur,
reeds kinderanimatie in juni, Aurélie van de kinderclub doet dit supergoed!
eigenaar organiseert zeer veel toffe activiteiten: wijnuitstappen, barbéque, karaoke, voetballen ouders tegen kinderen, enz... Alles is zeer goed georganiseerd,
zeer ruime huisjes (type cigale), lekker fris en koel binnen, zwembaden zeer verzorgd, restaurant is zeer lekker, de wijn in de streek is bijzonder goed van smaak,
ENFIN: EEN GROTE CHAPEAU VOOR CHRISTIAN EN HEEL ZIJN TEAM !!!
HIER KOMEN WE ZEKER NOG EENS TERUG - IS EEN ECHTE AANRADER !!!