St. Cybranet (Dordogne) beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Vanaf -
St. Cybranet (Dordogne)
5,9

Beoordelingen St. Cybranet (Dordogne)

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming St. Cybranet (Dordogne) gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming St. Cybranet (Dordogne) achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

7 beoordelingen over St. Cybranet (Dordogne)

5,1
6,6
9,5
6,7
met partner, Mei 2012
"Klein dorpje"
Ellemieke
Sfeer
29-5-2012 klein dorpje, niet veel te beleven, maar wel een geweldige Chambre d'hotes; buiten centrum op een berg. Auto is daarvoor een must

met partner, Mei 2012
"Ausserhalb Saison etwas verschlafener Ort"
Hans Andres

met jonge kinderen, Juli 2011
"Prachtige omgeving......."
Fam de Vente
Sfeer
17-5-2012 Zeer mooie omgeving. Voelt elke keer weer als een soort van "thuis komen". Heel gemoedelijk. Mensen zijn erg vriendelijke en zeker voor ieder wat wils......ook zeker voor de kinderen.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Niks te doen"
de Graaf
1,0
1-8-2011 Het plaatsje St. Cybranet is niets aan. Een keer knipperen met de ogen en je bent er doorheen. Er is één supermarkt (een biologisch dynamische)...ontzettend duur. Het restaurant aan de D50 (L'eole) is redelijk. De canard (eend) is erg lekker, maar de pasta en de pizza's vallen tegen.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Erg leuk!"
Familie Goedemans
Sfeer
8-1-2012 Genoeg te doen, prima klimaat.

Familie, Juli 2006
Rene Baumhor
Omgeving
22-6-2007 Wij komen al 6 jaar in St. Cybranet op de camping Le ceou. Voor ons de perfecte camping. Het dorpjeis niet veel, een cafeetje, autogarage en een supermarkt. Voor de grotere boodschappen moet je even een stukje doorrijden naar Sarlat (10 km). Ook tijdens het nationale feest 14 juillet wordt er van alles in het kleine dorpje gedaan, zoals een kermis en natuurlijk vuurwerk om 23.00 uur. Een echt uitgaansleven heb je natuurlijk niet in zo'n klein dorp, maar op de camping vermaken we ons fantastisch aan de bar. Qua stranden geef ik een 9 voor het riviertje Le Ceou. Net zoals in de film The bleu lagoon.
EEN ECHTE AANRADER