Terrasson beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Terrasson

Beoordelingen Terrasson

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Terrasson gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Terrasson achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

4 beoordelingen over Terrasson

6,6
9,2
Sfeer
met partner, Aug. 2008
"Sarlat heeft de naam; Terrasson is ook heel mooi"
Rob Vermeulen
Omgeving
17-8-2008 Wij hebben ons huis sinds 2001 in Cublac, dat ligt tegen Terrasson. We kijken er op uit. Het is het centrum plaatsje voor de regio. Trekkers zijn de oude stad, de oude brug uit de 12e eeuw, de abdij en de mooie tuinen van L'Imaginaire. Er zijn 5 grote supermarkten, 3 doe het zelf winkels, 25 restaurants, terrasjes en zelfs een Mac Donalds. Ook hier slaat de veramerikanisering toe. De markt op donderdag is groot , bont en eenmust. Een bezoek aan de wijnboer langs de N89 mag u niet missen. Prima wijn, vers getapt voor 1 a 2 euro de liter. Bovenal zijn de mensen reuze aardig. Niet vijandig naar toeristen, maar poisitief. De Dordogne leeft dan ook voor 70% van het toerisme.
Terrasson is leuk van april tot oktober. In de winter is het vrij rustig en is er veel dicht. Lekker, gezellig en goedkoop eten kunt u in Le Vieux Moulin, Les Agapes en Le Vieux Cantou in Cublac. Op Michelin niveau eten (1 ster) kan in L'Imaginaire.
Voor de golfers: er zijn 6 banen binnen een omtrek van 50km

onbekend
Familie Vanoverbeke
Omgeving
14-8-2006 Wij verbleven nabij Terrasson in vakantiepark 'L'Orée du Périgord' in het dorpje Cublac. Hert domein is prachtig gelegen op een heuvel omringd door practhtige natuur. De 10 huisjes zelf zijn zeer eenvoudig maar kraaknet ingericht. Het zwembad is schitterend. In Terrasson zelf kun je heerlijk eten in 'Le Vieux Moulin'.
De uitbater van het domein is wel zeer nors en heel streng ; er mag geen speelgoed in het zwembad enz. ... Vanuit Terrasson zijn er vele mooie uitstappen te doen. Je hebt wel echt een auto nodig want te voet kun je vanuit het domein nergens heen.

onbekend
Dagny
Omgeving
29-6-2005 Terrasson is een heel gezellig middel groot plaatsje. De markt die er wekelijks is een must om te zien. Er wordt van alles verkocht Fruit, kaas, groenten, Paella, kleding, sierraden je kunt er vanalles vinden. Verder heeft Terrasson een paar leuke terrasjes. Voor de cultuur is Terrasson ook erg leuk vooral het oude centrum, met een steile weg omhoog kom je uit bij de kerk. Hiervandaan heb je tevens een prachtig uitzicht over Terrasson. Er is ook nog een heel oudentiek bakkertje die echt nog op de ouderwetse manier d=het brood bakt. Wel is aanteraden een huisje met Zwembad want zwemmogelijkheden zijn niet zo heel dicht bij.

De beste prijzen en lastminutes voor Terrasson bij:

met jonge kinderen, 2004
"Typisch frans dorp."
V.Filip
Sfeer
3-9-2011 Het oude stadsgedeelte is een mooi om te bezoeken met de oude brug.Ook de markt is aangenaam en je vind er ook groenten en fruit van kleine plaatselijke boertjes.Als wij er waren was er ook een klein beurs van de streekproducten en ik heb echt dingen van de streek geproefd die lekker waren waar ik me zou vies van gemaakt hebben als ik wist wat het was.(zoals ganzen hartjes enz.).In het stadje waren ook enkele supermarkten aanwezig en een paar cave's met lekkere wijn waar je je bidon kan vol tanken.Uit eten is ook geen probleem er is keuze .