Buxières les Mines (Allier) beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Vanaf -
Buxières les Mines (Allier)

Beoordelingen Buxières les Mines (Allier)

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Buxières les Mines (Allier) gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Buxières les Mines (Allier) achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

3 beoordelingen over Buxières les Mines (Allier)

3,5
7,5
Sfeer
met oudere kinderen, Aug. 2010
"Heerlijk rustige omgeving"
Fam. Croonen
Sfeer
29-8-2010 Bestemming om helemaal tot rust te komen! Ook ideaal als overnachting op terug- en heenreis naar het zuiden.

met partner
"Heerlijk rustig, typisch Frans"
Anoniem
Omgeving
29-8-2008 Buxieres Les Mines, heeft me enorm verrast. Ik ben er meerdere malen geweest tijdens mijn verblijf op Les Busserolles. Voor stranden of een bruisend uitgaansleven kom je hier niet. Het is een klein dorpje met een prachtige kerk en een mooie sfeer. Je kunt er heerlijk wandelen en er zijn genoeg grotere culturele steden in de buurt voor een uitstapje. Buxieres Les Mines en Les Busserolles zijn zeker een aanrader voor de mensen die op zoek zijn naar rust en kalmte.

met partner, Mei 2008
H.Wilbrink
Omgeving
13-6-2008 Geboorteplaat van Louis Ganne, de Franse operetteschrijver. De rondwandelingen zijn uitstekend in de omgeving. Niet te vergeten de bossen van Troncais.Het Restaurant "Les Trois Marches " in Bux. is een bezoek zeker waard.