Lacapelle-Viescamp (Cantal) beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Vanaf -
Lacapelle-Viescamp (Cantal)
1 beoordeling

Beoordelingen Lacapelle-Viescamp (Cantal)

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Lacapelle-Viescamp (Cantal) gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Lacapelle-Viescamp (Cantal) achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

1 beoordeling van Lacapelle-Viescamp (Cantal)

1 beoordeling
Schoenmaker
Uitgaansleven
Cultuur
Omgeving
6-8-2008 Op zich een redelijke camping waar het 's avonds redelijk kan afkoelen. Het strandje is best leuk. In de omgeving is niet veel te doen. Een trip naar de Puy Marie is het hoogtepunt. Je kunt er goed fietsen (mits je van wielrennen en klimmen houdt) en watersporten (vissen). Een supermarkt is een half uur rijden (Aurillac). De eigenaar (hij) is de weg kwijt en kan niet met mensen omgaan. Hij gedraagt zich dusdanig dominant dat het een behoorlijk vervelende invloed heeft op de vakantiestemming. Wij hebben het als agressief ervaren. In plaats van met een glimlach een verzoek bij ons of anderen neer te leggen wordt er gecommandeerd wat er allemaal wel en niet moet. Heel vervelend. Compleet taktloos en niet geschikt voor de horeca. Zijn gedrag heeft ook zeker bijgedragen aan ons vroegtijdige vertrek. Je komt voor een gezellige sfeer. Een andere campingbaas zou een compleet ander licht doen schijnen op deze camping. Wij gaan in ieder geval nooit meer terug.