Camping Yelloh! Village Le Ranolien**** in Perros-Guirec Frankrijk 8.1 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Camping Yelloh! Village Le Ranolien****

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Leuke vakantie gehad"
Rob Sliep
Staat van het sanitair
26-9-2011 Mooie ligging vlakbij zee, zwembad leuk maar beetje op elkaar en pas op niet rennen!.

Jammer voor de kinderen dat glijbanen pas om 14.00 uur open gingen.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Zeer mooie camping"
limbourg
Staat van het sanitair
11-8-2009 Prachtige ligging. Hele leuke speeltuin voor kleine kinderen. Mooi zwembad en binnenzwembad. Tal van voorzieiningen in een authentiek kader. Zeer verzorgde huisjes. Net sanitair. Enige minpunt : bediening in resto eerder onvriendelijk. Geweldig storend dat ze een erbarmelijk engels uitkramen tegen mensen die meer dan behoorlijk frans praten.

met jonge kinderen, Juli 2008
"Prachtige omgeving, leuke camping"
dkmr
Staat van het sanitair
27-7-2009 le ranolien is een prima camping met een erg mooi zwembad, speeltuin is wat mager, beetje simpel. Midgetgolf erg mooi aangelegd. creperie en pizzeria waren prima. De snackbar was behoorlijk slecht. Personeel niet bijzonder vriendelijk, maar de huisjes zijn schoon, gezellig en niet te krap op elkaar. Wij zouden er zo weer heen gaan, maar de wind vonden we wel veel te hard waaien. Het weer is het enige minpunt, je kunt er niet van op aan dat het daar mooi is...........

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Yelloh! Village Le Ranoli...

Familie, Juli 2008
"Fijne vakantie !!!"
de smedt leander
Staat van het sanitair
11-8-2008 10 nachten verbleven op de camping via rechtstreekse boeking bij " le Ranolien ".
prachtig, zeer proper verblijf in een schitterende omgeving. zeker een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen.
wij hebben alvast geboekt voor 2009....

Familie, Mei 2007
Peter en Rachel
Staat van het sanitair
9-5-2007 Wij waren en met twee kinderen van 4 en 6 jaar en ondanks dat het weer niet al te best was hebben wij ons prima vermaakt. Stacaravan
was netjes en verzorgd in verhouding tot de prijs. Aangezien wij begin mei zijn geweest was het niet al te druk en dat vonden wij prima. Zwembad binnen was iets klein maar wel netjes. Personeel dat wij hebben gesproken kon toch redelijk engels. Volgend jaar gaan we weer,dan nemen we de stacaravan van yelloh village zelf, die zijn dan wel iets duurder. Dan heb je wel wat meer comfort en is de stacaravan wat groter.

Familie, Aug. 2005
erwin kindt
Staat van het sanitair
28-9-2006 Leuke camping vlak aan zee, grote troef zijn de zeer propere zwembaden. De moeite weerd.