Onzain (Loir et Cher) beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Onzain (Loir et Cher)
6,6

Beoordelingen Onzain (Loir et Cher)

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Onzain (Loir et Cher) gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Onzain (Loir et Cher) achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

2 beoordelingen over Onzain (Loir et Cher)

5,7
6,9
7,4
Sfeer
met jonge kinderen, Juli 2009
"Gastvrij,kindvriendelijk,genoeg te zien.."
fam van der neut
Sfeer
22-7-2009 in tegenstelling tot al de negatieve beoordelingen,zijn wij juist erg positief over deze camping!aardige staff,ook nederlands.gezellig dag-en avond programma,genoeg te zien in de omgeving;mooie kastelen en leuke dorpjes.wij vonden het juist fijn dat er lifeguards bij het zwembad waren,gaf een veilig gevoel!wij hebben een heerlijke vakantie gehad,erg leuke camping voor jonge gezinnen!!

onbekend
Gert Hardeman
Omgeving
11-5-2008 Saai dorpje op vier of vijf kilometer van de camping. Mooie (fiets)omgeving. Blois (op 15 kilometer) is de moeite waard. (Bijvoorbeeld Chateau Royal.) Ook de dierentuin ZooParc de Beauval in St. Aignan (op 35 kilometer) is aan te bevelen (e 19,- volw. en e 13,- kinderen, inclusief roofvogel- en zeeleeuwshow van 45 min.). Verder voor kinderen tot een jaar of tien, twaalf het Luluparc (speeltuin) in Tours (aan de Loire, e 7,50 per kind, volwassenen gratis).