Landhuis Joie de Vivre**** in Doulevant le Chateau Frankrijk 8.8 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Landhuis Joie de Vivre****

met vrienden, mei 2012
"Prachtig ingericht"
Louis
Hoeveelheid ruimte
30-5-2012 Wij verbleveneen tijdje geleden in Joie de Vivre in hun toepasselijk mooie gite Joie de Champagne.
Deze gite is zeer groot en mooi ingericht met stijgerhouten strakke meubelen. Alle comfort is aanwezig en de badkamers zijn subliem ingericht
met grote instap douches. De tuin is ook zeer mooi met een apart terras voor deze gite en ook een eigen zwembad.

met vrienden, Nov. 2011
"Joie de Vivre voor "Carpe Diem"-mensen !"
Kristel en Piet
Hoeveelheid ruimte
12-11-2011 Joie de Vivre is een zalige plek om te verblijven. Peter en Wanda verwelkomen je in hun prachtige landhuis. En alleen al voor de keuken van Wanda zou je moeten teruggaan ! Een mooie locatie, en dat vlakbij de Champagneroute, dus een ideale uitvalsbasis !
Wel spijtig dat er geen shampoo of douchegel is voorzien (maar gelukkig is er naast de deur een pharmacie).

met vrienden, Okt. 2011
"Wij gaan zeker terug"
Jefke
Hoeveelheid ruimte
18-10-2011 We waren vorige week in Joie de Vivre en deze chambres d' hôtes is echt zoals het moet. Je gaat een tijdje inwonen bij de gastheren zoals zij leven met hun gewoonten en levenswijze. Wanda en Peter zitten altijd met de gasten aan tafel, klaar voor een babbeltje of de nodige streek info. De kamers zijn mooi ingericht en kraakproper.Wij hadden inderdaad ook onze eigen shampo vergeten maar met een simpele vraag
kregen wij onmiddellijk een busje voor gebruik.

met vrienden, Okt. 2011
"Niet geneigd terug te gaan"
christl nuyens
1,0
Hoeveelheid ruimte
15-10-2011 zeer mooie omgeving mooi huis om in te logeren.
GEEN zeep of shampoo op de kamer en gemeenschappelijk toilet dit is NIET
kunnen!
zeer weinig tijdsruimte om een pover ontbijt te krijgen en het avondeten was gelijkwaardig.
Anders van B&B naar trekkershostel degraderen.

zakelijk, Sept. 2011
"Joie de vivre chambres d'hôtes - echt topperke!!!!"
Hilde Moens
Hoeveelheid ruimte
23-9-2011 Wanda & Peter, super lieve, toffe mensen! De keuken van Wanda is echt héél lekker, gegarendeerd rust zalig en prachtige omgeving. Corinne de mevrouw die oa de champagne maakt is ook super tof. Véél ruimte prachtige tuin ook groot (2 zwembaden) ik zou zeggen kijk op de website of nog beter ga er gewoonweg naar toe!! Een echte aanrader, topperke! Hun super schattige hond luistert enorm nog nooit meegemaakt. De champagne is ook super lekker de wijnen die ze serveren bij het zalige diner ook. Ik was super tevreden en ga nog véél terug gaan. What more can I say? Check it out :-) Joie de vivre of levensvreugde is puur genieten!!!! Wat wilt een mens nog meer. Véél groetjes en tot later zeker weten Hilde PS reisgezelschap door omstandigheden collega maar nu staan mijn vriendenkring in rij aan te schuiven om mee te gaan :-))

met vrienden, Aug. 2011
"Fantastisch gastheer en gastvrouw."
Joel,Katia
Hoeveelheid ruimte
23-8-2011 Wij zijn pas terug van Wanda en Peter en het was er verrukkelijk.Lekker gegeten(ni normaal) lekkere champagne geproefd en gedronken bij een lieve champagneboerin.
Wanda en Peter zijn zo gastvrij dat je u direct thuis voelt.Ze aten ook met ons mee en dat was heel gezellig.Dit is een aanrader voor iedereen.Wij hebben het geluk gehad dat we zowel vrijdag als zaterdag van het zwembad hebben kunnen genieten.De kamers waren ruim en gezellig ingericht,de badkamer was ook heel ruim met een fantastische douche.Wij gaan zeker nog terug.Wanda en Peter,doe zo verder.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Schitterende en aangename vakantie"
Catherine & Jo
Hoeveelheid ruimte
28-8-2011 Wij hebben een deugdoende vakantie achter de rug bij Joie de Vivre.
De gite “Joie de Champagne” is heel modern ingericht. Alles is voorhanden, het sanitair is zeer mooi en er is een privé zwembad, enkel voor de gasten van de gîte. De gîte is ideaal voor families met kinderen. De omgeving rond Doulevant le Chateau is zeer mooi, echt een plaats waar men volledig tot rust komt.
Een echte aanrader, warm aanbevolen !!!

met partner, Aug. 2011
"Fantastisch ;)"
Lutje & Wim, Lisa &...
Hoeveelheid ruimte
18-8-2011 Wij hebben enorm genoten van ons weekend, alles heel mooi en proper, zowel binnen als buiten, aangename gastheren en een geweldige kok. Wij voelden ons er onmiddellijk thuis :p Alleen spijtig dat het niet warmer was dan hadden we ook nog van het zwembad kunnen genieten. Zeer zeker voor herhaling vatbaar ;)

met een groep, 2011
"Dat is 'm ...."
chris
Hoeveelheid ruimte
4-6-2011 Twee toffe mensen die veel doen om het ons zo aangenaam mogelijk te maken.
Bezoek aan champagne-boer was uitstekend. Eten perfect. Kamers heel tof.
Heel mooie streek met véél geschiedenis.
Ja, de perfecte rustige vakantie.

met partner, Mrt. 2011
"Schitterend verblijf"
Bernard en Marleen
Hoeveelheid ruimte
9-4-2011 Hartelijke ontvangst door de gastheer. De woning is met veel smaak ingericht.
Door de spontaniteit van de gastheer en de gastvrouw voelden we ons direct thuis. Vrijdag en zaterdagavond lekker gegeten want Wanda beschikt over culinaire kookkunsten. Interessante rondleiding bij de champagneboer.
Weekendje Joie de Vivre is zeker een aanrader!