Vakantiehuis L'espace in Bousseraucourt Franche-Comté | Zoover

_
Vakantiehuis L

Beoordelingen Vakantiehuis L'espace

Rue de la Brasserie 6, 70500, Bousseraucourt
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming L'espace gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming L'espace achterlaten.

3 beoordelingen over L'espace

9,5
met jonge kinderen, Juli 2011
"Hier weten ze wat gastvrijheid is"
Marscha
8-7-2011 Wij verbleven hier 2 nachten in juli op onze terugreis naar Nederland met onze 2 kinderen van 6 en 3 jaar oud. De eigenaren John en Birgit weten echt wat gastvrijheid is. Wij voelden ons zeer welkom.
De chambres d'hotes is prachtig gelegen in het kleine dorpje Bousseraucourt. De kamer (chambre Brasserie) was perfect. Daarnaast was er een zwembad aanwezig (wel een beetje koud) en een schitterende tuin met hangmatten, zitjes, een theehuis en schommels voor de kinderen. Het eten dat door Birgit wordt bereid is ook erg lekker!
Verder is het er heerlijk rustig. Je hoort alleen de vogels ('s avonds uilen), af en toe een voorbijrijdende tractor en verder niets. De omgeving is echt mooi. Op circa 3 kwartier rijden ligt de grotere stad Vésoul. Zeker leuk om te bezoeken.
Kortom, een chambres d'hotes die zeker aan te raden is.

met partner, Juni 2011
"Limburgse gastvrijheid in Midden-Frankrijk"
Cees en Sonja van N...
11-7-2011 BB L'espace is een heerlijk rustpunt op weg naar het zuiden van Frankrijk, vanuit de Randstad precies op de helft.
Birgit is een perfecte gastvrouw en John een perfecte gastheer die bovendien oog hebben voor detail voor wat betreft de inrichting van de mooie nieuwe kamers met badkamer met inloopdouche.
Het diner en ontbijt wat zij serveren is een Michelinster waard.
Kortom een heerlijke locatie.

met vrienden, Juni 2011
"Gezellig,genieten en rust"
rita
17-6-2011 Het is daar zeer gezellig en lekker van eten,zeer goede bedden en rustig,kortom het kan niet beter.