Louan (Seine et Marne) beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Vanaf -
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Louan (Seine et Marne)

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Louan (Seine et Marne) gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Louan (Seine et Marne) achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

5 beoordelingen over Louan (Seine et Marne)

4,3
5,7
7,5
7,1
met oudere kinderen
"Heerlijk rustig een landelijk gelegen"
Wim Strik
Omgeving
30-4-2009 Deze plaats was een welkome verrassing, de rust en het prachtige landelijke karakter was precies wat we zochten en het middeleeuwse Provins is een absulute aanrader voor een bezoekje.

met jonge kinderen, Apr. 2009
"Goed plek"
W Vlieger
Sfeer
29-7-2009 een camping in opbouw . we hadden een gloed nieuwe chalet . personeel zeer vriedelijk en behulpzaam een aanrader. Zelfs in het voorjaar werden er activiteiten georganiseerd een uurtje van Disney. Mooie omgeving Provins is een aanrader.Vlieger 210.

met jonge kinderen, Juli 2008
"Matige camping"
j kl koerkamp
Sfeer
29-12-2008 camping yelloh village ill de france was nog niet helemaal klaar, maar we hebben er geen last van gehad

De beste prijzen en lastminutes voor Louan (Seine et Marne) bij:

Familie, Juli 2008
"Geweldig!"
A van Beek
Omgeving
14-7-2008 vriendelijke mensen, mooi, schoon huisje, zeer kindvriendelijk, fijn zwembad, goed gesorteerde campingwinkel, en tot ons grote geluk mocht onze hond mee

onbekend
Thomas
Omgeving
15-5-2008 Louan is een erg klein dorpje (zonder winkels) in een vrij rustige omgeving. Een supermarkt, winkels en tankstation is op 10 km afstand te vinden. Er is restaurant in het dorpje te vinden en een Renault-garage. Ga je naar Louan, dan ga je voor R U S T .....