Hotel Dream Castle at Disneyland Paris**** in Magny-Le-Hongre (bij Disneyland) Frankrijk 8.2 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Dream Castle at Disneyland Paris**** Magny-Le-Hongre (bij Disneyland)

Beoordelingen Hotel Dream Castle at Disneyland Paris****

40 Avenue de la Fosse des Pressoirs, 77703, Magny-Le-Hongre (bij Disneyland)

5 beoordelingen over Dream Castle at Disneyland Paris****

6,7
6,1
6,1
7,3
7,6
met jonge kinderen, Juli 2010
"Supermooie en ruime kamers"
Sandra
16-8-2010 de kamers waren heel ruim, mooi en verzorgd.
Ook het ontbijtbuffet was uitgebreid en goed!
de trip met de pendelbus naar eurodisney duurde maar 5 à 10 minuten. Daar zat wel wat volk op, maar het was best doenbaar. Ik zou het zeker op deze manier terugdoen.

met partner, Juni 2010
"DIT WAS MIJN HUWELIJKSVERJAARDAG!! NOOIT MEER!!"
Caryn W.
22-6-2010 De eerste avond bij aankomst leek alles in orde. De tweede avond begon de miserie!!! Het bed was zodanig gedekt dat je er niet in kon; op het nachtkastje lag nog steeds het roerstaafje van de koffie van 's morgens, dus het was niet gekuist; de vuile handdoek van 's morgens was wel weg maar niet vervangen; de koffietas van 's morgens stond gewoon naast de lavabo; de koffie was niet aangevuld. Ik ben dit dan gaan melden aan de receptie welke mij beloofde dit aan de manager te melden en dat er iets zou aan gebeuren. Groot was mijn verbazing toen ik de derde avond alles weer op dezelfde mannier verkeerd terug vond, het bed, het roerstaafje, de koffietas, de ontbrekende handdoek. Deze keer ben ik mij direct bij de nachtmaneger gaan beklagen welke mij volledig gelijk gaf maar dan vroeg mij te wenden tot de hoofdmanager. Deze wist mij dan doodleuk te vertellen dat dit het gevoerde beleid is van het hotel. Geef mij dan maar het ernaast gelegen 2* hotel Kyriad waar alles wel in orde is!!!

met partner, Dec. 2009
"Kan beter zeker voor 4 sterren."
Christel Biesmans
9-1-2010 Wij verbleven met de jaarwisseling in dit hotel. Eerste indruk valt het best mee. Maar helaas laat de netheid nogal de wensen over. Gangen en vooral omgeving aan liften op 2 de verdiep was ronduit vuil. Allerlei rommel op de grond. Kamer opgeruimd maar vuil glas van tanden te poetsen was gewoon blijven staan, badkamer was gewoon vergeten. Ontbijt was zeer druk wat ook te verwachten valt, maar ok de tafels waren rommelig, borden niet proper enz. Eindejaars buffet was wel in orde. Volgens mij konden ze eindejaars drukte gewoon niet aan.

met jonge kinderen, Nov. 2009
"Niet echt een aanrader"
sandra vercammen
25-11-2009 Niet echt een schitterend onthaal bij de balie. Kamers redelijk netjes maar klein. Ijskast niet gevuld. Kraanwerk in badkamer werkt niet echt uitstekend. Grote inkomhall niet echt gezellig. Ontbijtzaal met tapijt en een drukte van jewelst. Grote tafels opgesteld; niet echt gezellig. Slechts 1 persoon aan de uitcheckbalie (veel te weinig - lange wachttijden waardoor je de shuttle kunt missen). De shuttle bus is makkelijk maar zou vlugger (om de 10' bvb) moeten rijden. Een tweede groepje mensen hoeft dikwijls te wachten op de volgende bus. Locatie van het hotel is goed voor Eurodisney, redelijk dichtbij. Bar van het hotel is redelijk klein om de gasten van 400 kamers te voorzien 's avonds van een plaats in de bar voor een drankje.
Ontbijtkeuze is beperkt - vraag om spiegelei of omelet (bijbetaling van 6 euro). Dream Castle vind ik echt geen 4-sterren waardig.
In de ontbijtzaal op het tapijt werden kinderen toegelaten om te spelen op de grond.

Familie, Juni 2008
"Perfect"
kooijman
27-6-2008 het hotel is mooi, schoon, het uitzicht is schitterend ruime kamer het wachten op de shuttlebus was gemiddeld 15 min. het was dan ook erg druk.
we konden rustig ontbijten om 8 uur, kan al om 7 uur. kortom een aanrader