Hotel Alhambra** in Parijs Ile de France | Zoover
Hotel Alhambra** Parijs

Beoordelingen Hotel Alhambra**

rue de Malte 13, 75011, Parijs
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Alhambra** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Alhambra** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

97 beoordelingen over Alhambra**

7,6
6,7
7,3
met partner, Apr. 2012
"Een goed hotel voor een paar dagen Parijs"
Mia Peeters
27-4-2012 Alles wat nodig is om een paar dagen in Parijs te overnachten.
Alles is schoon en je slaapt op goede bedden
Alleen een kleine douche,waarin je nauwelijks je kont kan keren
Een klein ontbijtje om de dag mee te beginnen.
Volgende x weer zeker dit hotel

met oudere kinderen, 2012
"Volgende keer gewoon wéér!"
Anne-Marie
28-2-2012 wij hebben met ons gezin, twee kinderen, 16 en 11, een super week gehad in dit knusse hotel. Prima service, schone kamers, iedere dag strak opgemaakte bedden en een heerlijk, zeker niet eenvoudig! ontbijt in dit 2* hotel.Free Wifi! Vlak bij Metro Oberkampf was het gezellig logeren in Alhambra. Volgende keer zeker wéér!

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Lekkere uitvalsbasis"
gjdevogel
3-3-2012 Hotel Alhambra.....5 nachten geslapen, waarvan de eerste 2 zeer slecht.....120 cm breed bed, waar we thuis 180cm gewend zijn, geen kussen maar een "rol" en erg warm.
De laatste 3 nachten prima geslapen, wellicht gewend, maar meer waarschijnlijk doodmoe, want Parijs verkennen gaat vanuit dit hotel uitstekend!
Vriendelijk personeel met goede tips, op 100 meter van Oberkampf metro.
Verder schoon, eenvoudig hotel.
Over het algemeen zijn wij zeer positief over dit hotel (deze kamer) en komen hier vast terug bij een volgend bezoek.

Tips in de buurt: café Metro (op de hoek) heerlijke cappuccino (wel duur! 6,50 euro....) en restaurant "Cellar", erg eenvoudig, maar enthousiast gerund en redelijke prijzen voor Parijse begrippen, vraag of je beneden mag zitten (!), heel leuke ambiance. Als je richting metro loopt de eerste straat links en dan na 150 meter aan je rechterhand.

met partner, Jan. 2012
"Degelijk Hotelletje met goede ligging metro"
Mark van Hoven
20-1-2012 We zijn weer naar Parijs gegaan (10 jaar geleden ook en toen ook naar Hotel Alhambra). De prijs kwaliteit is goed te noemen. De ligging is perfect, het hotel ligt in een leuke wijk en is 100 meter verwijderd van het metrostation Oberkampf. Het ontbijt is redelijk. De service was voldoende.

Negatief was de zeer kleine kamer die zeer gehorig was.

met een groep, Sept. 2011
"Een adres om te onthouden"
Janny Willemsen
20-9-2011 voor de 2e keer met 8 vrouwen hier geweest en de volgende keer gaan we weer naar dit adres.
De ligging is ideaal, dichtbij de metro, goede uitvalsbasis voor alle bezienswaardigheden, eenvoudig hotel met mooie tuin, weinig lawaai van de stad, ontbijt (voor Frankrijk) goed, dus meer dan alleen een croissantje maar niet heel uitgebreid.
Enige minpuntje is de douche: heel klein, maar dat komt in Frankrijk vaak voor

met partner, Juli 2011
"Volgende keer weer!"
Danielle en Sander
26-7-2011 Hotel Alhambra is een goed hotel voor een verblijf in Parijs. De bedden, de badkamer, het ontbijt, de service alles is basic. Maar omdat je het grootste deel van de tijd buiten het hotel doorbrengt is dit geen probleem. Wat niet basic is is de prachtige tuin van het hotel waar bij mooi weer het ontbijt geserveerd wordt.
Tip: neem een kussensloop mee zodat je van de kussenrol een kussen kan maken.

met partner, Mei 2011
"Dichtbij metro!"
judith
31-5-2011 netjes hotel, goede bedden, redelijk frans ontbijt, heel kleine douche.
Prima voor stedentrip!

met een groep, Mei 2011
"Prima hotel voor stedentrip"
Carolien
17-5-2011 Kamer is klein, redelijk schoon maar goed voor een verblijf tijdens een stedentrip. 2-persoons bed was ruim met losse (goede) matrassen en dekens. Het kussen bestaat uit een 'rol'. Niet heel comfortabel. Badkamer/douche is klein maar met een goede warme straal. TV met BVN op de kamer. Dagelijks schone handdoeken en opruimen van de kamer.
Vriendelijke mensen in het hotel. Ontbijt is Frans.....croissant, broodje, jam/kaas, jus d'orange, koffie/thee, yoghurt. Hotel ligt dicht bij metrostation. Kortom prima uitvalsbasis voor een paar dagen Parijs.

met oudere kinderen, Mei 2011
"Hotel met een tuin!"
miek
4-8-2011 Hotel ligt vlak bij de metro en bij Canal Martin. Leuk om s avonds langs te wandelen. Ook kun je lekker zitten in de tuin. Vele eettentjes in de buurt. Ligt in rustig straatje. Kunt beter aan voorkant kamer boeken want aan de achterkant hoor je de mensen in de tuin praten en smorgens hoor je daar de ontbijt geluiden en het personeel. Ontbijt hebben wij maar een maal gedaan in hotel, om de hoek zit een bakker met heerlijke verse broodjes en een zitje aan straat. Net zo duur maar veel lekkerder. Douchegordijn is een lachtertje: jeetje die douche is zo ontzettend klein en douchegordijn plakt tegen je aan. Voelt niet fris. Bed is 120 breed voor 2 personen! Veel te smal en ik heb waardeloos geslapen door slecht matras. Eigenaar heeft moeite gedaan om terugreis eerder te boeken ivm overlijden van familie. Fijn dat hij Engels sprak. Helaas geen geld terug voor niet gebruikte nacht terwijl omstandigheden hem dus bekend was. Hotel is niet slecht maar ik had beter verwacht voor dit bedrag.

met vrienden, Apr. 2011
"Beetje tegenvaller"
evelien
2-5-2011 Toen we aankwamen en de kamer in mochten, zagen we een bed dat 1.20 breed was... aangezien ik samen met een goede vriendin was, vonden we dat toch een beetje te knus, ook bleken we maar 1 handdoek te hebben en de kamer was heel klein. Ik kreeg de indruk dat we een eenpersoonskamer hadden gekregen. Dus toch maar even gaan vragen bij de receptie of het wel de juiste kamer was en of ze niet een kamer hadden met 2 losse bedden of een groter 2 persoons bed, maar nee er was niets anders meer, we moesten het hier maar mee doen. volgens de man was het echt een 2 persoonskamer. We kregen nog wel extra handdoeken, gelukkig. De douche was ook superklein zoals meer mensen beschrijven. het was wel schoon verder. uiteindelijk zijn we niet veel op de kamer geweest en hebben we van vermoeidheid ook niet slecht geslapen, maar voor de prijs (bijna 100 euro per nacht exc. ontb)vond ik het toch tegenvallen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende