Hotel Du Prince Eugene** in Parijs Ile de France | Zoover
Hotel Du Prince Eugene** Parijs

Beoordelingen Hotel Du Prince Eugene**

Boulevard Voltaire 247, 75011, Parijs
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Du Prince Eugene** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Du Prince Eugene** achterlaten.

18 beoordelingen over Du Prince Eugene**

7,2
met partner, Apr. 2012
"Geweldige plek om de stad te bezichtigen"
Mireille
21-4-2012 Wat een heerlijk hotel! Super ligging, bijzonder schoon, vriendelijke mensen... Echt een aanrader!

met partner, Mrt. 2012
"Super hotel"
sannealbers
25-3-2012 wij zijn met zijn 2en 3 dagen in dit hotel geweest.
het was een super hotel..kamers waren perfect schoon en nieuw.!
fijne douche en een lekker bed..veel ramen waar je naar buiten kan kijken..ook erg prettig.

het ontbijt was goed veel keuze, en je kon er vanalles bijbestellen als je het aangaf bij het personeel .zonder bij betalingen..
wel was het wat klein , maar elke keer veel tafel keuze omdat we er zxo vroeg bij waren..

we hadden ook een super uitzicht , over een straat met winkels en een bloemen zaakje..ook op 7 min loop afstand als maar recht door dus gemakkelijk te vinden een supermarktje.

ook ligt het op loop afstand van metro nation..ongv 5 min..

personeel was erg vriendelijk en bereid om ons helemaal te vertellen hoe we een leuke roite konden lopen naar de eifel toren en langs allemaal bezienswaardigheden..

kortom echt een aanrader..wij komen zeker terug!

met partner, Mrt. 2012
"Helemaal top!"
Melanie
21-3-2012 Wij verbleven hier 3 nachten. Het eerste wat ons opviel was dat alles heel schoon was. Dat verdient echt een dikke 10. De ligging van het hotel is erg gunstig. Het ligt dichtbij het station '' nation '' waar verschillende metrolijnen komen en waar de RER rijdt. Vanuit dit station is er een directe verbinding naar Disneyland. Dit is echt een aanrader om dat een dagje te doen. Als je een stedentrip wil maken, is dit een erg goed hotel. Het ontbijt hebben wij niet in het hotel genuttigd, maar hebben wij gehaald bij de bakker 2 portiekjes verder. Dat ontbijt was ook erg lekker en relatief goedkoop. Kortom, dit hotel verdient echt meer dan 2 sterren en is zeker een aanrader!

met partner, Feb. 2012
"Perfect hotel!"
Fleur
25-2-2012 Een perfect hotel in Parijs. De kamers zijn klein, maar heel gezellig en sfeervol ingericht (geldt ook voor de rest van het hotel). Alles is helemaal nieuw en heel schoon. Het ontbijt is (kijkend naar de eerdere beoordelingen) echt verbeterd. Je hebt keuze uit croissantjes, chocoladebroodjes, stokbrood, verschillende yoghurtjes, chocoladepaste, jam, honing en fruitsalade. Genoeg dus om de dag goed te beginnen! De service is uitstekend. Kortom, een derde ster verdienen ze zeker weten!

met partner, Dec. 2011
"Uitstekend Stadshotel"
Ron
4-1-2012 Uitstekend hotel van waaruit de geweldige stad Parijs kan worden verkend. De kamers zijn relatief klein maar het ontbreekt je aan niets. Goed bed (ca.1.60 breed) schone badkamer met douce / toilet en LCD TV en koelkast op de kamer. Uitstekende prijs / kwaliteitverhouding (geboekt via touroperator) Alles is schoon en netjes onderhouden. Ook het ontbijt is voor Franse begrippen prima. Vliegen was voor ons de goedkopste en snelste optie. Als je een Paris Visit kaartje neemt reis je voor ongeveer een tientje per dag heel Parijs door inclusief de reis van en naar het vliegveld. Wij hebben genoten van ons verblijf, de stad en de jaarwisseling onder de Eifeltoren

met partner, Juli 2011
"Zeer blij verrast!"
Sasja en Leo
1-8-2011 Ligging is super, vanuit hier is alles te bezien. In de buurt zijn leuke restaurants. Wij zijn naar een concert in de Bataclan geweest, 2 haltes, geweldig. Lekker gegeten in de buurt. Verder uiteraard alle highlights gezien. Mooie (idd kleine), schone, gerenoveerde kamer en badkamer en balkon.

Aanrader!!

met partner, Jan. 2011
"Prima hotel"
henny kanis
21-2-2011 We hebben het erg naar ons zin gehad, mooie schone kamer en badkamer, prima bedden, vriendelijk personeel, er was een lift en ook het ontbijt was naar Franse begrippen goed, naast het hotel is trouwens een slager en een bakker die de heerlijkste etenswaren verkopen. Prima locatie ook voor de metro.
wij vinden 2 sterren te weinig voor dit hotel!
Echt een aanrader!

Jan en Henny Kanis, Lelystad

met partner, Dec. 2010
"Helemaal geweldig!"
Danny
12-1-2011 Kort:
- geweldige ligging bij Nation. Vandaar uit oa. metrolijn 1 (Hotel de Ville, Louver etc.), lijn 6 (Eiffeltoren) en lijn 2 (Montmortre).
- goed ontbijtje om de dag te beginnen! Stokbroodje, choco-broodje, croissant en kannetje koffie/thee
- Erg vriendelijk personeel met 24uurs receptie.
- Leuke buurt met ook veel restaurantjes etc.
- Erg nette gerenoveerde kamers met een mooie badkamer!

Kortom een geweldig hotel om een paar dagen Parijs te doen!!!

met partner, Nov. 2010
"Prima hotel voor z'n prijs"
Ilse
2-7-2011 zeer propere kamer, prachtige badkamer, goed bed, kleine hotelkamer maar is echt geen probleem. Ontbijt, zeer pover, broodje met confituur en chocoladebroodje, fruitsap, koffie of thee. Prachtige ligging, kort bij metro!

met partner, Nov. 2010
"Goed hotel"
Marjolein
1-12-2010 We hebben ons prima vermaakt in dit hotel.
Kamers zijn erg klein maar wel mooi ingericht en schoon, douche was erg netjes en een mooie tv en minibar, je kwam er dus niets te kort!
De gangen moest wel duidelijk nog veel aan gebeuren, zag er niet erg netjes uit, maargoed de kamer daarintegen was van alles voorzien, en dat vonden wij het belangrijkste. Als je van een goed ontbijt houd dan was dit erg karig, een croissantje, chocoladebroodje en stukje stokbrood en 1 kuipje jam, weinig keus dus wat je op je brood wilt. Maar het personeel is ontzettend vriendelijk en probeert je op alle opzichten zo goed mogelijk van dienst te zien, vraag iets en het er wordt alle tijd voor je genomen om het je tot in detail uit te leggen!
Metro is vlak in de buurt, maar ook in de buurt zelf was genoeg gelegenheid om te winkelen en lekker te eten.