Hotel Le Général*** in Parijs Frankrijk 8.3 vakantie beoordelingen | Zoover
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Le Général***

5,8
6,3
7,6
met oudere kinderen, Mei 2012
"Rustig hotel met alle faciliteiten"
Yves
5-5-2012 Juist terug van 4 dagen Parijs in Le Général. Mooi designhotel, mooie kamers. Bad met douche, badjas en slippers, badeend om mee te spelen en producten van l'occitane. 2 tv's en i-poddock. We hebben geen ontbijt genomen omdat we dit aan de prijzige kant vonden. Er zijn gelegenheden genoeg in de nabijheid. Geen last gehad van lawaai. Ik kan eigenlijk niets negatief zeggen. Wel een tip, boek via internet 2/3 van de prijs. Normale prijs voor een gezinskamer was tussen de 280 à 320 euro per nacht afhankelijk van de periode.

met partner, Juli 2008
"Dit écht NOOIT meer!"
Cindy
1,0
23-7-2008 Dit hotel was allesbehalve! Voordat ik een reis/hotel boek, zoek ik beoordelingen van de bestemming/hotel op, zodanig dat ik mij daar een beeld van kan vormen. Ik moet toegeven dat ik ditmaal zeer teleurgesteld ben! Dit hotel krijgt gemiddeld een 8 waar het maximum een 5 verdient! Het zijn kleine kamers, onvriendelijk personeel, absoluut gebrek aan service. Ik moet eerlijk toegeven dat ik liever in het Ibis had gezeten, daar kan je verwachten dat je maar standaardzaken krijgt. Hier werden de verwachtingen echter zo hoog gemaakt, dat het een ware teleurstelling was! Qua prijs is het minimum dubbel zo duur, maar wat kwaliteit betreft is het gelijkwaardig met Ibis.

met partner, Aug. 2007
"Goed budget design hotel"
Tom
26-1-2009 Ben er al een viertal keer geweest tussen 2005 en 2008. Zeer budgetvriendelijk doch mooi en proper design hotel. Vriendelijke ontvangst en personeel, kamers zijn niet groot, maar ook zeker niet klein, voor Parijs en zeker voor die prijs ga je niet veel groter vinden. Ontbijt is ok. Hip decor. Goed gelegen in de stad. Je moet inderdaad vragen naar een kamer met een bad.

met vrienden, Nov. 2005
thierry
13-12-2005 goed hotel, volledig vernieuwd en zeer design.
Bedden inderdaad zeer klein. Badkamer ook,zaten ook op de binnenkoer en hadden enkel douche, onze vrienden hadden kamer aan de straatkant met douche en bad , was wel een ruimere kamer. Geen kast om kleren in op te bergen dus niet langer dan één dag volstaat, kan je alles in je valies laten zitten. Aanrader: vraag een kamer aande straatkant.