Cap d'Agde beoordelingen vakanties & reizen | Zoover

met vrienden, Juli 2011
"Toffe badstad !"
Kenny
Sfeer
8-8-2011 Cap d'Agde is zeker een bezoekje waard al ben ik er niet lang geweest wegens "geen parking". De badstad is vooral bekend om zen vele naaktstranden, maar daar merk je weinig van als je ze niet specifiek gaat opzoeken, verder mooi !

Familie, Juli 2008
"Zeer mooie vakantiebestemming"
Wiello
Stranden
6-10-2008 Zeer mooie vakantiebestemming, goed bereikbaar met de auto en geen overdruk verkeer en voldoende parkings rond de havenbuurt.
Wel aan de duurdere kant maar zeker niet duurder dan de Nederlandse of Belgishe kust. Propere omgeving en alle voorzieningen binnen loopafstand. Supermarkten goed bereikbaar met de auto en hebben ruime parkings.
Strand is niet dadelijk op loopafstand, maar er is een veerdienst vanuit de haven en voldoende en ruime parkings vlak bij het strand.
Genoeg uitgangsleven maar geen discotheken in de havenbuurt.
Met het pretpark en draaimolen op het havenplein een mooie troef voor de kinderen. Aan de plage Rochelonge is er een skatepark en kleine speeltuin.
Zeer mooi weer met lichte afkoeling in de avond, fijn om goed te kunnen slapen

Familie, Juli 2008
"Een aanrader"
Davy & Isabelle
31-7-2008 Dit was onze eerste vakantie met ons gezin
en is ongelooflijk goed mee gevallen.
Een droom die uit kwam, goed hotel, allemaal vriendelijke mensen
veel te beleven, zijn er een week geweest
en was te kort om alles te bezichtigen
mooi strand

Familie, Juni 2007
"Toffe stad en omgeving"
Erwin
Stranden
6-8-2008 Wij gaan net buiten het seizoen, wat een ruimte en propere stranden, dik in orde

Familie, Juni 2007
Van Hecke Jean-Pier...
Stranden
18-6-2007 Zeer mooi strand en veel, maar duur, vertier. Het is aangenaam verblijven in dit plaatsje met zijn prachtige jachthaven en lekkere restaurantjes.

Familie, Sept. 2006
BEERNAERT RENE
Stranden
3-4-2007 Prachtige om uw verlof in Cap d'Agde te nemen.
Mooie stranden,mooie haven,met gezellige terassen om te kuieren met een glaasje wijn of een
koffietje.Het weer is er O.K. dank de goede ligging.
Ik kijk al uit naar mijn volgend verblijf,weldra deze
zomer,nog een pluspunt de zon is er altijd van de
partij.

Familie, Juli 2006
stefaan
Stranden
31-1-2007 s'avonds druk en gezelig overdag veel winkeltjes aan de promenade in de haven van cap agde het centrum van agde is ook pitoresk maar niet zo groot er is veel meer te beleven in de haven van cap agde en ook de rochelonge wijk is een aanrader aan de kust

met vrienden, Apr. 2006
Van Bockstaele Piet
Stranden
15-4-2008 Er waren reeds veel gezellige winkeltjes open. Het is leuk om langs de kade te slenteren en de vele winkeltjes te ontdekken alsook de honderden luxejachten te bewonderen. Voor een zacht prijsje kun je meevaren met een zeilbootje of zelf een motorbootje huren zonder vaarbewijs. Dat laatste is best avontuurlijk. Voor de snorkelliefhebbers een must met de prachtige riffen.

Familie, Aug. 2005
Piet Van Bockstaele
Stranden
23-12-2005 Het is een schilderachtige streek. De appartementjes zijn allemaal in terracottakleuren en pasteltinten. Prachtige witte yachten liggen aangemeerd een echte streling voor het oog. De zonsondergang is er prachtig alsook het vulcanisch strand. Een aanrader.

Familie, Apr. 2005
Piet Van Bockstaele
Stranden
24-11-2006 We huurden in Pasen een appartementje in les ambassades du soleil. Op het vulcanisch strand hebben we kunnen zonnen en snorkelen. Montpellier,Agde en Bezir zijn gezellige toeristische Franse stadjes. Prijs kwaliteit een aanrader.