24-8-2010
Wij zijn voor de 2e keer op Mar I Sol geweest. Wederom goed bevallen! Sanitair is verbeterd. Nog niet optimaal. Personeel is vriendelijk, ook in beide restaurants. De ligplekken bij het zwembad zijn ALTIJD bezet. Jammer. De ligging is prima. Lekker dicht bij het strand. Animatie is redelijk. Wel elke avond iets te doen. Voor jonge gezinnen soms wel was geluidsoverlast. OOK door andere campings!(Ligt aan de wind)We hebben het weer goed gehad en komen zeker nog eens aan!
15-8-2010
Waren op vakantie met twee tieners. De oudste heb ik veertien dagen niet gezien, had een hoop jongelui ontmoet en heeft zich prima vermaakt. Ook s'avonds in de disco. De jongste zit net in een tussen leeftijd maar toch vond ze het er leuk. Wij zelf vonden de camping wel leuk maar ik vond het erg jammer dat er buiten de camping weinig tot niets te doen was. Geen leuke plaats met boulevard of wat dan ook. Ook heel veel wind waardoor je bijna nooit naar het strand kon en het zwembad was heel druk. Ook typisch; handdoek neerleggen en dan weggaan, heel irritant!!!
Wel werd er steeds schoongemaakt en was alles redelijk tot goed schoon.
Goede vakantie gehad maar deze camping niet voor herhaling vatbaar.
26-9-2009
Wij zaten bijna aan het einde van het seizoen. Daardoor was er nog weinig te doen op de camping. 's avonds wel gehorig van andere campings. Dit duurde max. maar tot 0.00u. Om je daar nou aan te ergeren.
Het sanitair was niet heel geweldig maar om daar nou over te zeuren.
Het enigste nadeel is wel; je hebt overal een auto voor nodig om iets leuks te gaan doen!
Groot voordeel: écht maar twee minuten van het strand af!!
4-9-2009
We hebben een super leuke vakantie gehad, maar dat werd helaas negatief beïnvloed door een aantal factoren op de camping.
Het sanitair is inderdaad onder de maat. Het is oud, maar daar kunnen ze niet zoveel aan doen. Het was helaas ook vaak vies. Een advies van ons: laat de camping een schoonmaakteam aannemen (en niet receptiepersoneel en stagiaires de WC schoonmaken)
Het zwembad is inderdaad met de groothoeklens genomen en het is hutje mutje op elkaar. Er is weinig tot geen ligruimte (er staan ligstoelen). Het zwembad oogt al snel heel vol.
Voor rolstoelers is de camping wel geschikt. Er is een apart sanitair, maar dat is niet helemaal handig ingericht. Wel te doen. Verder is alles rolstoeltoegankelijk.
De omgeving is erg mooi als je van natuur en oude dorpjes houdt. We moeten bekennen dat we een boulevard misten, daarvoor moest je naar een nabijgelegen dorp (ong 15 min rijden).
Al met al is het een leuke camping, vooral met kinderen, maar stellen raden we een andere aan!