Camping L'Air Marin*** in Vias Plage Frankrijk 7.4 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Camping L'Air Marin***

Familie, Aug. 2008
"Geslaagde vakantie"
Van Beek (België)
Eetgelegenheden
30-8-2008 zijn net terug van 2 weken vakantie in een stacaravan via Vacansoleil, gezin met twee kids van 3 en 5j, caravan superschoon met ruim terras en een tuintje, strand perfect met de auto bereikbaar. (wie op voorhand via internet of brochures gecheckt had, kende de ligging van de camping tegenover stadje en strand). lawaai niet zozeer van Europark, wel van andere camping, doch niet hinderlijk. receptie vriendelijk, behulpzaam, zowel frans als engelstalig. (je zit dan ook in frankrijk). zwembad proper en werd niet groter voorgesteld dan het was. (groot genoeg voor deze camping). afhaaleten op zijn frans, maar komaan genoeg alternatieven (verse vis supermarkt heel goedkoop, restaurantjes genoeg).
wel gezien dat de toerplaatsen niet altijd even ruim zijn en sommigen minder goed gelegen
camping die zijn driesterren waard is. wij gaan zeker een keer terug.

Familie, Aug. 2008
"Geen topper"
theys
Staat van het sanitair
20-8-2008 Wij zijn met kinderen onder de 5 jaar naar de camping geweest, slechts één klein speelpleintje voor de volledige camping. Sanitair zeer proper, maar vanaf bepaade plaatsen is het ver lopen tot aan het sanitair. De plaatsen zijn krap waardoor de wagens op de weg moeten staan. Gelukkig stonden wij op het uiteinde van een doorlopende straat want met kleine kinderen zou dit gevaarlijk zijn. Zwembad uitstekend. MAAR: veel lawaaihinder van het aanpalende EURO-park en van de naastgelegen camping. Eénmaal je van de camping bent met de wagen, sta je zeker in de file als je naar de kustdorpen wilt rijden. Daarom hebben wij onze uitstappen gepland naar het binnenland, waar zeker ook mooie zaken te zien zijn.
Op het einde van onze vakantie (na 15 juli) kwamen vele jonge mensen op de camping die het niet steeds nauw nemen met de nachtrust van anderen.
Onze vakantie was leuk, maar zal in de toekomst nooit meer op deze camping zijn.

met partner, Juni 2008
"Hele mooie fijne camping"
jan lamens
Staat van het sanitair
13-9-2009 voor de zevnde keer geweest dit jaar en gewoon weer genoten van de rust die er op deze camping heerst mooie omgeving waar van alles te beleven is grote caravan met heel veel ruimte er tussen vooral in het voorseizoen is het op de camping gezellig en gemoedelijk personeel is heel aardig en behulpzaam ondanks mijn gebrekkige engels dus volgend jaar zeker weer

Familie, Aug. 2006
KATJA
Staat van het sanitair
15-2-2007 Bloemige camping,alle straatjes in asfalt.Het winkeltje elke dag de gangse dag door vers gebakken brood en koeken.Zwembad zeer mooi en net, maar heel veel wespen.S'nachts veel lawaai tot 24uur van de nabijgelegen camping.Veel muggen.Strand te ver stappen en schaduw langs de weg niet te doen met kleine kinderen. Personeel was vriendelijk en behulpzaam, s'nachts bewaking op het domein.Maar wel 2 leuke weken gehadt.