Hotel Mucrina** in Vias Plage Languedoc - Roussillon | Zoover
Hotel Mucrina** Vias Plage

Beoordelingen Hotel Mucrina**

Impasse Des Mesanges, 34450, Vias Plage
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Mucrina** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Mucrina** achterlaten.

3 beoordelingen over Mucrina**

7,6
7,7
7,9
met partner, Apr. 2012
"Leuk hotel !"
jhermkens
5-5-2012 Aardig hotel ! Vriendelijke ontvangst, eigenaars zijn Ned/Frans. Kamers zijn eenvoudig, badkamer erg klein!
Goed ontbijt! Er kan gegeten worden (diner) maar er is geen kaart alleen een menu!

met partner, Juli 2010
"Leuk gezellig familiehotel"
Pascal
1-8-2010 Dit kleine familiehotel heeft een heel leuke uitstraling. Het hotel ligt heel rustig ver weg van alle nachtlawaai. Het onthaal is heel hartelijk. Het is mogelijk om in het Nederlands aangesproken te worden. Er wordt gegeten op het terras met uitzicht op het zwembad. De auto staat veilig op een afgesloten parking van het hotel. Het hotel ligt tegen Vias centrum aan wat met de auto ongeveer 5 minuten van het strand ligt. Aan de plage (heel veel campings daar) is er van alles te beleven : pretpark ('s avonds open), souvenierwinkeltjes, uitgangsbuurt, carting, ... In Vias kun je momenteel overal gratis parkeren.

met jonge kinderen, Apr. 2010
"Heel leuk en gezellig hotel"
Jeroen
21-5-2010 Op weg naar Spanje hebben we dit hotel bij toeval gevonden. De bedoeling was om hier alleen te overnachten maar het beviel zo goed dat we een dag daar zijn gebleven. Eigenaren zijn geïnteresseerd, hebben veel tips voor de omgeving. De eigenaresse is Nederlandse dus dat is voor ons (die slecht Frans spreken/verstaan) erg prettig. Kamer is netjes, nieuwe tv's met satelliet. Bed sliep prima maar was voor mij (1,97 m) wel iets aan de korte kant maar dat kom ik wel vaker tegen ;-))Ontbijtbuffet is prima. Avondeten hebben we er niet gedaan maar dat is ook mogelijk (en zag er ook goed uit). Mooi zwembad erbij, barretje met diverse dranken voor normale prijzen, op loopafstand van het centrum van het dorp. Het strand op zo'n 3 km. Mooi strand, toeristisch.
Wij komen hier waarschijnlijk wel een keer terug en raden het zeker aan bij vrienden/kennissen die er in de buurt komen.