4-7-2011
Verzorgde grote camping. Wij hadden stacaravan via TO, deze was heel proper en ruim genoeg. De caravans staan wel dicht bij elkaar. Denk wel dat het er in het hoogseizoen veel te druk is, zeker ook in de zwembaden. Niet echt veel te zien in de omgeving, enkel het Canal du Midi is wel de moeite om langs te wandelen of te fietsen.
9-7-2011
met twee personen deze camping bezogd,we huurden een cottage vip van een TO, en deze had geen minpunten voor ons,het was nog nieuw van dit jaar,moderne inrichting,ruime plaatsen,zelfs een plancha(een soort tefal kookplaat in de tafel gemaakt vh terras) met gas,vervangd de barbeque op kolen,want dat mag niet op de camping gebruikt worden.zelfs een hangmat aanwezig, een mooie streek en stranden,wel auto daarvoor nemen,beziers,pezenas,sete,valras,carcassone (1.5u vd camping)toffe uitstappen om te doen,de negen sluizen is ook heel tof om te bezoeken, het enige minpunt vd camping is het restaurant in vias en valras genoeg om te eten,voor de kinderen,houd er rekening mee er mogen geen bedjes,ballen en ander speelgoed in het zwembad,handdoeken leggen en niet komen opdagen word niet geacepteerd,goede controle, voor ons was deze camping geslaagd wij zijn twee veertigers en al heel veel weggeweest, fam uit belgie
18-4-2011
Na een flop skivakantie doorgereden naar deze camping. We hebben een hele leuke tijd gehad! Ook al was de camping nog maar pas open en het water in de zwembaden nog een beetje koud was maar onze kinderen hebben zich echt geamuseerd! Het personeel is er heel vriendelijk,er is een leuke kinderclub 2 maal per dag, er zijn verschillende leuke zwembaden en de caravan was heel netjes!
Het is een echte aanraader voor mensen met kinderen!
We zijn een gezin met 3kindjes, 11j, 6j en 2j.