Camping Yelloh! Village Le Club Farret***** in Vias Plage Frankrijk 7.7 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Camping Yelloh! Village Le Club Farret*****

met vrienden, Juli 2011
"Supercamping !!"
Kenny
Staat van het sanitair
9-8-2011 Yelloh ! Village Le Club Farret is gewoon een supercamping ! Zijn er toevallig belandt en hadden achteraf gezien gelukkig nog plaats want hebben er de tijd van ons leven gehad. Zeer goede animatie, dicht bij het strand, mooi zwembad, leuke bar, goede prijzen, goed sanitair, enige minpunt is de lawaaierige straat die er langs loopt (niet ideaal voor kinderen dus) Maar voor ons volwassenen.. achja het is vakantie !!

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Superleuk"
Miguel
Staat van het sanitair
17-5-2011 De camping is ons enorm goed meegevallen. Zijn weliswaar in het laagseizoen gegaan. Mochten zelf een plaats kiezen. Bezetting op camping was minder dan 25 %. Plaatsje dicht bij zee. Plaatsen varieren van 80 tot 120 m2. Plonsbad verdiend echt wel een pluim: groot, verwarmd en een zachte rubberen grond. Was een waar paradijs voor onze dochter van 3. Hadden wel veel geluk met weer: voor april was het er al 20 - 25 graden. Veel zon. Iedere avond al animatie en kidsdisco. Ook de disneyshow door het animatieteam op zaterdag was enorm mooi. Restaurant zeer lekker en verfijnd. Redelijke campingshop, wel prijzig (zoals gewoonlijk), maar op 15 minuten had je een HyperU (reuzewinkel naar onze normen). Een minpunt: de omgeving. Niet veel te zien. Je moet al vlug een uurtje rijden. Cap d'Agde wel een aanrader (mini St. Tropez). Heb wel vernomen dat in het hoogseizoen het er een mierenest is. Was nu al 'vechten' voor een ligstoel aan zwembad. 's Zomers ook veel file buiten de camping.

met partner, Juli 2010
"Al bij al een leuke vakantie"
Ona
Staat van het sanitair
13-9-2010 Afgelopen juli met de auto richting Club Farret getrokken voor tien dagen. De camping zelf is leuk. Groot zwembad maar helaas niet groot genoeg voor de drukte die er toen aanwezig was en al helemaal niet wanneer men een gedeelte afspant voor watersportactiviteiten. Twee leuke eetgelegenheden met standaardgerechten van goede kwaliteit. Sanitair was netjes, alleen vond ik de deuren van sommige toilethokjes wel heel erg laag. Mijn vriend is bijna 2m groot en kon er rustig overheen kijken terwijl ik zat te plassen. Niet erg aangenaam als er vreemden van die lengte rondlopen, lijkt me dan.
Groot minpunt was het dorpje Vias-Plage, waar je het na drie dagen wel gezien had. Allemaal dezelfde winkeltjes met dezelfde producten aan dezelfde prijzen, weinig eettentjes en terrasjes. Eens het zwembad dicht was, viel er dus niet bijster veel meer te beleven. Al bij al hebben we het er leuk gehad, maar volgend jaar toch een andere camping met een levendiger plaatsje rondom.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Yelloh! Village Le Club F...

met partner, Aug. 2009
"Niet voor herhaling vatbaar"
sarah en jurgen
Staat van het sanitair
9-11-2009 We hebben verbleven op camping Le Club Farret in de zomer van 2009, er was toen net een hittegolf en we konden wel wat meer schaduw gebruiken op de kampeerplaats. Wat betreft het strand was alles aangenaam en ok maar we hadden grote problemen met het sanitair, veel te weinig toiletten volgens het aantal kampeerders en totaal niet goed onderhouden. De vloer lag er altijd heel vuil bij en ook de toiletten zelf lieten te wensen over. Ook veel haar en vuil in de douches, niet wat je van een 4-sterrencamping zou verwachten. Een tweede groot probleem was het nachtlawaai. We sliepen dicht bij de straat waar alle cafeetjes waren en er was lawaai tot 5 u 's nachts en dit elke nacht. Uitgerust waren dus niet echt na deze vakantie. De eetgelegenheden waren goed maar niet uitstekend.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Lawaai lawaai lawaai"
laurent
21-8-2009 club farret staanplaats nr. 308
Wij hadden ernorme last van de bar "Neptune". Harde muziek, na de sluiting van de bar gaat het feest gewoon door op het strand tot 5 uur s' morgens. Je slaapt niet. We zijn dit gaan melden, eerst werd hierop niet echt gereageert. Tot we met verschillende koppels naar de directeur zijn gegaan, kregen sommige van ons een andere plaats. Wij zijn zelfs een klacht bij de gendarmerie gaan indienen. Dit tijdens je vakantie. Een nacht was het kalmer de volgende erger. Wij zijn naar een andere plaaats verhuist. Hier was het een hemels verschil, niet leuk om alles in te pakken en weer uit te halen, halve dag van onze vakantie voorbij.
Wij kennen mensen die speciaal oordopjes zijn gaan kopen om niet gek te worden s'nachts en hopelijk wat uurtjes konden slapen.
OVERDAG DE HEMEL S'NACHTS DE HEL

Zwembad mooi, maar veel te klein.
Strand tof.

Wij gaan niet terug.

met jonge kinderen, Aug. 2008
"Mooie camping centraal gelegen"
Nathalie
Eetgelegenheden
3-1-2009 Le Farret is een heel mooi aangelegde camping, waar met verschillende thema's gewerkt wordt. Onze cottage was heel praktisch en netjes. Met een grote ijskast met vriesvak en een tuintje met grote rieten parasol en een grote houten tafel buiten. Wij zaten in het gedeelte aan de overkant van de straat, 's avonds altijd rustig. Zalig voor de kinderen, er is animatie, er is een (weliswaar te klein) zwembad, het strand vlakbij... 's Avonds mooie shows en genoeg mogelijkheden om lekket te eten. Je zit trouwens vlak in het centrum van Vias-Plage waar winkeltjes en pizzeria's en eettentjes genoeg zijn. Slechts 2 kleine minpunten: het zwembad is iets te klein, maar je hebt wel de enorme zee natuurlijk, en in het hoogseizoen geraak je moeilijk op een andere bestemming wegens te volle autowegen.....
Al bij al een echte aanrader!

Familie, Aug. 2008
"Geweldige vakantie op een geweldig park"
Osinski
Eetgelegenheden
10-8-2008 Wij hebben al diverse Yelloh parken bezocht maar dit is, tot nu toe althans, de beste. Boeken altijd rechtstreeks zodat je verzekerd bent van een goede accommodatie. Volop leven, zowel voor jong als oud, veel vakantie gasten en toch straalt het een bepaalde rust uit. Restaurant is voor vakantie begrippen uitmuntend. En natuurlijk is het kleine zwembad een nadeel, maar als iedereen de handdoeken meeneemt en niet de hele dag laat liggen, zijn er meer ligplaatsen en is er minder te mopperen hierover. Dit is trouwens een punt van aandacht voor het management van het park. Vias-Plage is gewoon een vakantieplaatsje dat er nu eenmaal bij hoort. In de omgeving voldoende te ontdekken en/of te bezichtigen. De eerste keer dat we er serieus over nadenken om hier nog eens terug te keren. Kortom, een geweldige vakantie van twee en een halve week, die veel te snel voorbij is gegaan.

met jonge kinderen, Juli 2007
"Echt de moeite"
Buyens
Staat van het sanitair
24-7-2009 Voor de eerste keer naar een camping geweest en het is reuze meegevallen. Heb geen echt negatieve zaken ervaren en uiteindelijk moet je nog altijd zelf je vakantie maken!