Vakantiehuis Gite Lachaud in Auriac (Correze) Limousin | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Gite Lachaud

9,8
9,1

31 mei 2012

Vakantiehuis Gite Lachaud Auriac (Correze)

Beoordelingen Vakantiehuis Gite Lachaud

19220, Auriac (Correze)
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Gite Lachaud gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Gite Lachaud achterlaten.

8 beoordelingen over Gite Lachaud

9,8
9,1
met vrienden, Dec. 2011
"Fantastische omgeving, aanrader voor iedereen"
VERKADE Vakantietea...
Hoeveelheid ruimte
6-1-2012 Een prachtige ruime Gite, volledig ingericht, in een heerlijk rustige omgeving met een uitzicht waar je in Nederland alleen maar van kan dromen.
Hier hoor je nog de vogels, leef je tussen de herten en zwijnen.
Je hebt hier geen klok, maar wel de tijd!!
De ontvangst door de gastheer en zijn vrouw is werkelijk hartverwarmend en je kan er altijd terecht met je vragen of gewoon gezellig een praatje onder het genot van een glaasje wijn.
Als je zelf geen zin hebt om te koken kan je ook een overheelijke maaltijd bestellen. Zeker een aanrader, want de gastheer kan heerlijk koken.
De lieve honden Chica en Sam komen je elke dag even begroeten en lopen met je mee tijdens een wandeling in de enorme tuin van het Domain Lachaud.
Kortom, een aanrader voor iedereen die het drukke Nederland even achter zich wil laten!

met vrienden, Dec. 2011
"Heerlijk ontspannen"
Wim Dercksen
Hoeveelheid ruimte
20-1-2012 We hebben het met z'n vieren heerlijk gehad in de laatste week van het jaar. Geen oud en nieuwstress, geen vuurwerk, heerlijke rustig.
Ernst en Hennie (de eigenaren) hebben ons een fantastische week bezorgd. Ernst heeft ons zelfs verblijd met zelfgebakken oliebollen!
De omgeving is prachtig. Heerlijk om te wandelen en uitstapjes te maken naar mooie dorpjes en bezienswaardigheden (o.a. watervallen!)
Op één van de wandelingen een hert vlak voor ons zien oversteken.
We denken er sterk aan ook in 2012 weer te gaan.

met partner, Okt. 2011
"Natuur, rust, ruimte, hartelijkheid"
A.T.Jelsema
26-10-2011 Gite Lachaud:
- prachtige natuur
- heerlijk klimaat
- veel zon
- rust
- fijne plek voor honden
- betrouwbaar internet
- complete en praktische gite

met partner, Juni 2011
"Stukje paradijs op aarde."
Harry en Yvonne van...
Hoeveelheid ruimte
24-6-2011 Vakantie huis Lachaud is niet te omschrijven, je moet het beleven. Het is het totaalplaatje waardoor alles op zijn plek valt. Als je door Henny en Ernst wordt verwelkomt, valt er een warme deken over je heen. De locatie is prachtig, puur natuur. Het huis heeft alles: ruimte, gezellige uitstraling, ook bij een buitje kan je lekker op de veranda zitten, prachtig uitzicht over het dal en de mogelijkheid om in de zon of in de schaduw te zitten. Er is een zwembad, ondanks dat het een "opblaasbad" is wel lekker groot en meer dan toereikend om een baantje te trekken of je lekker op te frissen. Een bakoven die je mag gebruiken om zelf pizza's te bakken en een beekje waar je dammetjes kan bouwen of waar de honden verkoeling zoeken.
De omgeving is bij ieder vergezicht weer anders. We kwamen er voor het eerst maar zeker niet voor het laatst. Het was voor ons geen huis, maar een thuis.
Superbedankt Henny en Ernst.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Prachtige liefdevolle plek"
lotte Blijenberg
Hoeveelheid ruimte
10-5-2011 Verblijven in gite Lachaud bij Ernst en Henny voelt voor ons als thuiskomen, de prachige plek met uitzicht op het dal waar je de herten tegenkomt, het beekje hoort kabbelen en de vogels hoort fluiten , het is allemaal even idyllisch.
De gite, van alle gemakken voorzien en ruim genoeg, de veranda waar je 's avonds nog even iets kunt drinken...heerlijk.
De maaltijden van Ernst zijn heerlijk en de gastvrijheid van Ernst en Henny is uitstekend.
Kortom een prachtige plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur, uitermate geschikt om met kinderen en honden te verblijven, echt een aanrader!

met jonge kinderen, Mei 2011
"Een paradijsje"
gezin uit Tilburg
Hoeveelheid ruimte
15-5-2011 Ons verblijf in de gite was in 1 woord fantastisch. We zijn een aantal jaren geleden al op dit domaine geweest en nu we terug kwamen voelde het als thuis komen. De kids ( bijna 7 en 9 jaar) hebben zich prima vermaakt. Ze hebben naar hartenlust dammen mogen bouwen in het beekje in het dal. Met de tractor hout ophalen en luisteren naar de spannende verhalen van Ernst. Ernst en Henny zijn twee warme en bijzondere mensen die het verblijf nog specialer maken.
De gite is ruim en keurig verzorgd. Zowel voor een verblijf in de zomer als in de winter is hij compleet. Keuken is van alle gemakken voorzien. Bedden liggen prima en je valt in slaap met op de achtergrond een koortje van krekels en uilen. Waar maak je dat nog mee.

met partner, Apr. 2011
"Geweldig voor mens kind en dier"
echtpaar uit zuid b...
Hoeveelheid ruimte
1-5-2011 Onze vakantie afgelopen 3 weken waren geweldig, dat was vooral te danken aan de geweldige gastvrije eigenaars, die vlak naast de gite wonen, en alles doen om het naar de zin te maken, geweldige maaltijden kunnen verzorgen, na een stressvol leven, kwamen we helemaal tot rust, een natuuromgeving zonder stress,
een nieuw gezegde geleerd, In holland hebben we de klok, en in frankrijk hebben we de tijd, en dat staat als een paal, klopt helemaal.
onze 2 labradors hebben ook geweldig genoten, en dankzij ernst die mijn vertrouwen in de honden heeft verstevigd alle vrijheid gehad hebben, en enorm genoten hebben.
wij gaan dit zeker herhalen.
henny en ernst heel erg bedankt voor alles van
Ouder echtpaar en hun 2 labradors

met vrienden, Feb. 2011
"Mooie plek prijs kwaliteit goed"
Bijanka
Hoeveelheid ruimte
10-3-2011 Deze gite is gelegen in een mooi natuurgebied.
De ligging is heel vrij en ruim.
Je kunt er geweldig wandelen in de omgeving van je eigen gite.
Voor kinderen een mooie plek om te spelen.
Het beekje in de grote tuin voor de gite is leuk voor kinderen en zeker niet gevaarlijk.
De gastheer en gastvrouw zijn zeer vriendelijk en willen u graag van dienst zijn.
kortom een echte aanrader!