Bed and Breakfast L'Eglise in Bleurville (Vosges) Frankrijk 7.7 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast L'Eglise

31 mei 2012

Bed and Breakfast L

Beoordelingen Bed and Breakfast L'Eglise

9 Route de Monthureux, 88410, Bleurville (Vosges)

5 beoordelingen over L'Eglise

9,2
9,2
met partner, Mrt. 2012
"Gezellig, schone kamer,onze vaste tussen stop"
gerrie
13-4-2012 wij zijn 4 keer inn deze chambre dhotes geweest,altijd is alles er meer
dan goed,daarom is het onze vaste tussenstop geworden,
Herman is rustig en gezellig,het welkoms drankje,hond is welkom,
en je kijkt uit over

Het is er altijd gezellig, bed ,en kamer is schoon,als je iets minder vind
bespreek het met Herman en dan komt het voorelkaar,gezellig eten met
andere gasten aan een lange tafel ook gezellig.

met partner, 2012
"Goed begin en eind van de vakantie."
Joke
19-3-2012 Het is hier heel prettig overnachten. Je wordt vriendelijk ontvangen en het is er heel gezellig. Kamers, eten ( zowel ontbijt als diner ) zijn hier helemaal goed! Dit is voor ons de vaste overnachting geworden als we naar het zuiden van Frankrijk gaan!

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Ideale tussenstop naar het zuiden!"
Van Laer
24-8-2011 Wij zijn op de terugweg hier gestopt om te overnachten en het was echt super! zeer leuke familiekamer,superlekker gegeten,gezellig met de andere gasten,prima ontbijt,lekker rustig dus de ideale plaats,wij komen zeker nog een keertje terug....

met oudere kinderen, Juli 2011
"Echt helemaal leuk!!"
caroline en henk
7-1-2012 Echt een aanrader om naar toe te gaan. Wij zijn er afgelopen zomer geweest. We wisten niet hoe laat we zouden aan komen maar dit was geen probleem. Herman ontving ons in zijn zeer gezellige knusse l'Eglise. We kregen een drankje en Herman dook gelijk de keuken in voor ons om een heerlijke maaltijd klaar te maken. We kregen een heerlijk vol bord! Na het eten hebben we nog een stuk gewandeld in een zeer rustige omgeving. Hier krijg je echt een Frankrijk gevoel.
De kamer was netjes verzorgd en gezellig en je komt er heerlijk tot rust. Wat ideaal is zeker als je net als ons op door reis bent naar het zuiden.

Het is echt een aanrader en we hebben weer geboekt voor de volgende vakantie. Echt helemaal leuk!!

Henk Caroline en Jordy

met jonge kinderen, Mei 2011
"Leuke stopplaats"
Kirsten
5-6-2011 We hebben hier overnacht onderweg naar de Ardèche. We werden erg gastvrij ontvangen, het avondmaal was rijkelijk en het ontbijt erg verzorgd. We verbleven in een familiekamer die netjes en in orde was. Er is ook een leuk speelhoekje voor de kinderen; erg kindvriendelijk!