6-1-2013
si Disney a sa magie, le domaine de champé l'a tout autant.
Un accueil de qualité , un esprit de famille, le soins apporté au logement et aux sanitaires, une restauration d'excellente qualité, et cet esprit de famille qui en fait un lieu si particulier et dont les responsables ne cessent d'améliorer l'endroit par un investissement matériel visible chaque année et par cette présence si proche et à l'écoute. Merci pour ces délicieuses vacances annuelles de neige, qu'il y en ai ou pas, par ailleurs.
17-9-2012
Enig minpunt is de staat van het sanitair douches niet gescheiden wc 's niet onderhouden en verouderd kortom een schril contrast met de rest van de camping mooi buitenzwembad (verwarmd) binnenzwembad.Het restaurant is eveneens een aanrader verzorgd vriendelijk personeel ook de uitbaters weten nog wat klantvriendeliijkheid is !
11-6-2012
wij huurden het huisje le pin
alles tip top in orde behalve dat je dicht zit bij chez jean mi(campingcafé)
tot rond 's nachts 2u was daar lawaai te horen(boenke boenke muziek)
niet heel luid maar duidelijk hoorbaar
dit was zowel vrijdag als zaterdag het geval
ik ben zelf met auto weggereden om in auto rustig te kunnen slapen
ik moest 's anderdaags trois ballons fietsen dus kon wel wat rust gebruiken.....
opgelet indien je huisje ver van jean mi zit zul je daar geen probleem mee hebben ook tenten en caravans zijn geen probleem want die staan sowieso op een afstand
je kan een plattegrond zien op de website