La Bresse (Vosges) beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
La Bresse (Vosges)

Beoordelingen La Bresse (Vosges)

5 beoordelingen over La Bresse (Vosges)

9,1
Sfeer in het dorp
Sfeer
met een groep, Apr. 2012
"We komen nog vaak terug!"
diane bertens
Sfeer in het dorp
6-5-2012 Mooie en authentieke plaats. Heel mooie omgeving die zich leent tot het maken van lange en ook kortere wandelingen.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"We komen zeker nog terug naar de Vogezen!"
Jan Haegemans
Sfeer
10-10-2011 We (twee gezinnen met kindjes tussen 2 en 6 jaar) hebben ervan genoten om in Belle Hutte (La Bresse) te kamperen eind augustus 2011. We hebben er zeer mooie (en soms zware) wandelingen gemaakt en enkele leuke activiteiten gedaan met de kindjes.

De streek van de Vogezen is prachtig. Voor liefhebbers van de bergen, die niet helemaal naar de Pyreneeën of de Alpen willen rijden is het ideaal en op slechts 4u30 rijden van het centrum van België.

Ik ga zeker nog terug om delen van de GR-5 te wandelen of de kleinere lokale wandellussen!

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Niet veel te beleven voor zomervakantie"
toka
7-5-2012 goede supermarkt en enkele restaurantjes; voor de rest niet veel te beleven voor zomervakantie, maar was voor ons ook niet nodig

met vrienden, Mrt. 2008
"Zeer mooie omgeving en natuur"
marc
Omgeving
26-11-2008 La Bresse heeft het grootste skigebied van de streek en is sneeuwzeker door de vele sneeuwkanonnen. Wie bij belgen wil logeren - hotel du lac des corbeaux- 2 sterren hotel met jacuzzi en sauna

met vrienden, Jan. 2008
Van schandevijl gui...
Omgeving
29-1-2008 leuk skigebied voor beginners, beperkt maar goed voor lang WE of midweek ( is niet te ver )
niet sneeuwzeker