Bonrepos beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Vanaf -
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
9,2

Beoordelingen Bonrepos

4 beoordelingen over Bonrepos

9,2
9,3
9,3
met jonge kinderen, 2012
"Mooi, groene en ontspannende vakantie"
Jeroen en Claire
Sfeer
20-5-2012 Eind april togen wij naar Tanya en Eddy. Hoewel het weer niet meezat (eigen schuld als je eind april gaat) hebben we een relaxte vakantie gehad in de Yurt. La Promesse is een mooie rustige camping, ideaal voor gezinnen die van rust, natuur en cultuur houden. En de pyreneeën op de achtergrond bieden een geweldige panorama.

met oudere kinderen, 2011
"La promesse"
javeevwola
Sfeer
29-8-2011 Wij hebben erg genoten van onze vakantie bij Eddy en Tania.
Ook onze kinderen(18,15,en 12 jaar) vonden het er zo goed dat ze volgend jaar er terug naartoe willen gaan. Onze gite was ruim genoeg en goed ingericht. Het was er heerlijk rustig en ook onze hond had het er erg naar haar zin. We hebben er ook lekker gegeten. De sfeer is er erg gemoedelijk en je kan er veel info vinden over de omgeving.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Een thuisgevoel"
Karel, Linda en Mat...
Sfeer
28-8-2011 Met onze zoon van vijf hebben we uiteindelijk 2 weken gekampeerd op La Promesse.
Het zwembad voor de "deur" en rondom mooie uitzichten.
Knap. erg schoon sanitair.
Een paar keer per week kun je, als je wilt, voor een erg schappelijke prijs, heerlijk eten.
Wil je wat van de omgeving zien, dan hebben Tannia en Eddy zeer veel informatie ne kaarten.
De bergen liggen op een redelijk te berijden afstand; vlakbij hebben we o.a. Romeinse opgravingen en een pretpark voor jonge kinderen bezocht.
Zelf hebben we flink wat gefietst; de omgeving is erg mooi.
Routes zijn voorhanden.
Voor alle vragen, hulp konden we altijd terecht: een fijn gevoel.
We voelden ons door Tannia en Eddy erg op ons gemak.
Zelf willen we ieder jaar naar een andere camping en een andere omgeving, maar we kunnen ons goed voorstellen dat mensen hier terug blijven komen.

met partner, Juni 2010
"Sfeervolle en rustige omgeving,"
Chantal en Gino
Sfeer
20-6-2010 ideale plek om te ontsnappen aan ons drukke dagelijkse leven in een landelijke omgeving. Een goeie manier om frankrijk eens op een andere manier te beleven.
Ook onze hond heeft genoten van de familale sfeer die aanwezig is.
Chantal en Gino