Canet-de-Salars (Aveyron) beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Vanaf -
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Canet-de-Salars (Aveyron)

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Canet-de-Salars (Aveyron) gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Canet-de-Salars (Aveyron) achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

3 beoordelingen over Canet-de-Salars (Aveyron)

6,1
7,4
Sfeer
met oudere kinderen, 2009
"Mooie afwisselende omgeving"
jaap en familie
Sfeer
5-11-2009 Niet alleen de omgeving is mooi (heuvels maar ook echte bergen), maar ook de steden en dorpen in dit gebeid zijn een bezoek meer dan waard. Millau (met zijn gigantische brug) heeft een mooi oud centrum, Rodez is ook een mooie plaats evenals Albi. Daarnaast zijn er nog de grotten van Dargilan en de "kaasstad" Roquefort. Verder kun je hier in dit gebeid ook mooie wandelingen maken. (loopt wel iets lastiger als in ons platte landje).

Familie
"Prachtige omgeving, zeer nette camping"
HC Nuchelmans
Omgeving
16-8-2008 Wij (ouders) gingen deze zomer met 2 volwassen kinderen naar deze prachtige camping. De campwinkel is klein maar er is genoeg te koop. Nooit eerder zag ik zulke schone douche ruimtes! In het naast gelegen dorp, Pont de Salars,kun je je boodschappen verder doen. Wij lazen in vorige reactie`s dat de camping beheerder nors zou zijn maar wij delen die mening absoluut niet. De oudere jeugd komt s`avonds gezellig bijelkaar en maakt een kampvuur op het strand. De disco naast de camping schijnt duur maar gezellig te zijn in het hoogseizoen. (zondags gratis entree)Het meer biedt aangename koelte op warme dagen. (zorg voor waterschoenen i.v.m steentjes in het water)Aangezien de camping hoog in de bergen ligt kan het s`nachts aardig afkoelen, een extra slaapzak is geen overbodige luxe. Wij sluiten het niet uit om over enkele jaren nog eens te genieten van deze camping met al zijn comfort.

Familie, Juli 2008
"Super vakantie op een super camping!"
blij
Omgeving
10-11-2008 Dit is echt een supercamping!

Supermooi, supergoed verzorgd, supervriendelijk! Mooie zwembaden en glijbanen. En, heel belangrijk, niet stampvol. Zeer royale plaatsen. Lekker eten.