Puy-l'Eveque (Lot) beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Vanaf -
Puy-l

Beoordelingen Puy-l'Eveque (Lot)

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Puy-l'Eveque (Lot) gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Puy-l'Eveque (Lot) achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

6 beoordelingen over Puy-l'Eveque (Lot)

3,5
Sfeer
met jonge kinderen, 2011
"Aanrader voor jonge gezinnen"
Anoniem
Sfeer
7-8-2011 We zijn net terug van een heerlijke vakantie en we hebben genoten! Leuke, overzichtelijke camping met zeer gastvrije eigenaars! Spreken frans en engels. Ruime plaatsen, veelal in de schaduw. Supermarkt in de buurt (ecomarche) maar wil je meer winkelen moet je naar Cahors op ongeveer 30 km. Sanitair is redelijk, maar als het erg druk is op de camping zou er wat vaker mogen worden schoongemaakt.

met partner
"Schitterende omgeving, mooie Gite"
Y. Hooijmans
Omgeving
28-5-2009 Ik houd erg van Frankrijk en het gedeelte van de Lot is een van mijn favorieten. Het afwisselende landschap met de gelige stenen huizen, de grillige natuur en de prachtige uitzichten. Het blijft prachtig om rond te rijden en de natuur en vele kleine dorpjes te bewonderen.

Een aanrader is om een gite te huren en vandaaruit tochtjes te maken.
Zoek op gagnabet voor een prachtige gite die net is opgeknapt. Midden in de natuur en op loopafstand van het centrum van Puy L'Eveque.

Heel veel plezier!

Marlies Peters-Poll
Omgeving
28-5-2008 Leuk oud dorpje. Prima voor een koffie pauze of een wandelingetje langs de rivier

De beste prijzen en lastminutes voor Puy-l'Eveque (Lot) bij:

J.Obers
Omgeving
27-7-2007 oud dorpje, waar je, als je niet even uitstapt en de route oude stad volgd, zomaar voorbij rijd. Kijk even verder.

Familie, Juni 2006
R.J. Feenstra
Omgeving
18-6-2006 Ik kom hier al sinds vele jaren. Qua uitgaan voor de jeugd is er weinig bijzonders. In de omgeving zijn echter genoeg goede restaurants te vinden. De omgeving kenmerkt zich trouwens sowieso door de afwezigheid van massatoerisme. In de buurt van het dorp (tussen Port de Vire en Duravel) is een camping onder Nederlands beheer, een absolute aanrader!

W Rinket
1,0