Bed and Breakfast La Persienne Bleue in Villefranche de Rouergue Frankrijk 9.5 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast La Persienne Bleue

3 beoordelingen over La Persienne Bleue

9,7
9,4
met partner, Apr. 2012
"Erg mooie chambres d'hotes"
Sannie
25-4-2012 Het eten was heerlijk en het was erg gezellig. Verder is het een zeer mooie locatie, met een prachtige omgeving.

met partner, Apr. 2012
"Geweldig kamperen!"
Luuk
23-4-2012 Prachtig Chambres d'Hôtes, naast hele mooie studio`s ook geweldig kamperen! Ligt te midden van de bergen. Super gastvrije mensen! We werden hartelijk welkom geheten met een lekker drankje van het huis waarna Bart hielp met het opzetten van de tent. Er wordt naar je geluisterd, ze staan open voor tips en staan altijd paraat. Halverwege de week werden we zelfs verrast met een dessert bij onze tent. Ans en Bart jullie hebben ons verwend!

met jonge kinderen, Aug. 2011
"La douce france op z'n best!"
Fré, zeb, Iris en R...
17-1-2012 Geweldig aangename, lieve, gastvrije mensen. Je voelt je dadelijk thuis. "Alles" is er gewoon lekker. Het enige minpunt is dat je echt met tegenzin weer naar huis moet. Kortom een ideale oase van rust, natuur, cultuur... Nogmaals bedankt voor de mooie tijd bij jullie Ans en Bart.