Vakantiepark Le Domaine du Manoir Fleuri in Groffliers Frankrijk 9.0 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > Frankrijk > Nord-Pas de Calais > Groffliers > Vakantiepark Le Domaine du Manoir Fleuri

Beoordelingen Vakantiepark Le Domaine du Manoir Fleuri

9,5

-2  °C

4 februari 2012

Vakantiepark Le Domaine du Manoir Fleuri Groffliers
Beoordelingen Vakantiepark Le Domaine du Manoir Fleuri 112, Chemin Collier, 62600, Groffliers

22 beoordelingen over Le Domaine du Manoir Fleuri

9,1
9,7
9,3
met partner, Nov. 2011
10 Points !
Bougainvillea
Eetgelegenheden
23-11-2011 Na een gezellige vakantieweek eind juni in Le Manoir fleuri, zijn we half november terug afgezakt naar Groffliers. We wilden er even tussenuit en boekten ditmaal een 'wandelweekend'. We werden verwend met 2 flessen wijn in een kraaknet huisje, een welkomstdrankje en een gezellig etentje bij Monique in La Grange, een verfijnd diner in La Madelon en tweemaal een uitgebreid ontbijtbuffet. Er stond ook een wandeling op het programma met de leuke gids Maxim. Er hing al volop een kerstsfeer op het domein. De vernieuwde website is zeker een bezoekje waard. Prachtig... van ons een 10 over de gehele lijn !

met jonge kinderen, Okt. 2011
Een aanrader
christel
Eetgelegenheden
10-11-2011 We verbleven van 31 okt. tot en met 4 nov. 2011 in huisje nummer 1. Het huisje was echt kraaknet en alles wat je nodig had was aanwezig. Het was er echt gezellig verblijven. Je wordt in het nederlands geholpen en Petra, Hans en Monique (la grange) zijn heel, heel vriendelijk en behulpzaam. Vanuit het domein kan je verschillende plaatsen gaan bezoeken: Berck-sur-Mer, Ault, Tréport zijn zeker de moeite waard. We hebben zelfs zeehonden gezien in Berck. De plaatselijke bakker net buiten le Manoir is echt een aanrader. De heerlijke geur van vers gebakken stokbrood, croissants e.d. komt je via de altijd open deur zo tegemoet. In la grange hebben we een paar keer heerlijk gegeten. De 'fruits des mers' en 'le plat Nordique' zijn aanraders. Ook van het zwembad met jacuzzi en lekker warm kinderbad hebben we genoten. We hadden het zelfs voor ons alleen. We verbleven er met 3 koppels en ons kleinzoontje van 15 maanden. Hier komen we zeker nog terug!

Superverblijf
fam pareyn
Eetgelegenheden
31-7-2011 kinderen kunnen er vrij en veilig rondfietsen, maken er vlug vriendjes. Het zwembad en de speeltuin + pingpong en tafelvoetbal waren leuk om de vrije uurtjes op te vullen.
In het restaurant was de bediening supergoed. Zeer vriendleijk en gedienstig. Kortom, we hebben een reuzeverblijf gehad en komen volgend jaar zeker nog eens terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Le Domaine du Manoir...

Toffe vakantieplaats
Fam. uit Putte
Eetgelegenheden
14-7-2011 Vriendelijke ontvangst in een rustige omgeving. Alles tot in de details verzorgd en geregeld. Ideaal is de handdoekenservice. Het restaurant is zeker ook een aanrader alsook de plaatselijke boulanger.

Zalige vakantie
Kristof
Eetgelegenheden
8-1-2012 Ondanks de zeer slechte zomer met dagelijkse regen toch een schitterende vakantie gehad. Dit is te danken aan het kraaknette, super vriendelijk park.
Alles is aanwezig in het huisje.(bbq, oestervork,speelgerief,....)
Zwembad wel klein maar leuk. Bedden aan de korte kant (1,80)
Komen zeker hier nog veel terug

Fantastich verblijf.
Ria
Eetgelegenheden
23-7-2011 Wij hebben 1 week gelogeerd in le Domaine du Manoir Fleuri samen met onze dochter en schoonzoon en de 2 kleinkinderen (leeftijd 2,5 jaar en 10 maanden).
Vriendelijk onthaal in het Nederlands. Het domein is zeer rustig gelegen. Kraaknette huizen met afgesloten tuin. Het ganse domein inclusief het overdekte zwembad met jacuzzi is zeer verzorgd. Het heerlijke brood van de plaatselijke bakker is ook niet te versmaden. Tevens lekker gegeten in het restaurantje gelegen aan het jachthaventje in de omgeving. Kortom een aanrader over de ganse lijn.

met partner, Juni 2011
Kraaknet, rustig en charmant
Het Bloemenkorfje
Eetgelegenheden
5-7-2011 Kraaknette huisjes met alle comfort: mooie woonkamer & ingerichte keuken met alles erop en eraan. De bedden zijn opgemaakt en er is voldoende badlinnen voorzien. Ieder huisje heeft een tuintje met barbecue, tuinmeubelen en parkeerplaats. Het overdekt zwembad en de jacuzzi zijn top. Als je geen zin hebt moet je niet zelf koken. In de gezellige brasserie ‘La grange des gens heureux’ word je verwelkomd door de charmante Monique. Je kan er lekker eten of een bereide schotel afhalen. Een aanrader is de ‘fruits de mer’. Vergeet ook niet te gaan dineren in restaurant ‘l’auberge de la madelon’ aan de kleine jachthaven, de omgeving is er prachtig. De streek heeft veel te bieden: natuurschoon in de kleine baai van Authie en enkele km verder ligt de ‘baai van de Somme’ met zijn vele pittoreske badplaatsjes. Berck-Plage ligt kort bij en heeft mooie stranden, een promenade en vele winkeltjes. Groffliers zelf heeft een leuke warme bakker en een kleine superette. Ik zou zeggen...allen daarheen!

met vrienden, Juni 2011
Prachtig, rustige ligging. Het is er zalig
puype-schelpe
Eetgelegenheden
11-7-2011 Het domein is zeker een oord om er terug te komen. Kindvriendelijk, zeer proper en net.
Vriendelijk onthaal en dit nu in de nederlandse taal wat zeker nog een pluspunt is.

met jonge kinderen, Apr. 2011
Zalig zomeren
Fleur
Eetgelegenheden
24-4-2011 Voor de derde keer terug in het vertrouwde Manoir Fleuri. Zoals steeds een net huisje voorzien van alle comfort met lekkere bakker om de hoek en zwembad op het domein. genoeg mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in de buurt. De kids maken er snel vriendjes en crossen op hun step veilig door het domein.
Dit jaar misten we onze tuinstoelen, waar zijn deze gebleven ? Normaal is het park met Pasen versierd maar dit jaar niet, spijtig. De bomen waren ook flink gesnoeid waardoor het minder aangekleed leek als normaal. Maar dit zijn allemaal details. Het is en blijft onze nr 1 bestemming van het voorjaar. De nieuwe houten chalets zijn ook bijna klaar. We kijken ernaar uit om daar eens te verblijven.

met oudere kinderen, Sept. 2010
Gewoonweg keigoed!!!!
lia,roger en martin...
Eetgelegenheden
11-9-2010 Deze vakantiewoningen staan aan de top!!!
de woningen zijn heel gezellig ingericht,voorzien van alle materiaal.Zowel de huisjes als de de afgebakende tuinen zijn zeer verzorgd.
Een echte aanrader!

met oudere kinderen (3)
met jonge kinderen (10)
met vrienden (3)
alleenreizend (1)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?