Barneville-Carteret beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Barneville-Carteret

Beoordelingen Barneville-Carteret

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Barneville-Carteret gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Barneville-Carteret achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

8 beoordelingen over Barneville-Carteret

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Wat een rust."
Desiree
Sfeer
21-7-2010 Voor de prachtige rustige stranden zou ik hier graag terug komen. Ook voor de lekkere Normandische mosselen. Barneville-Carteret zijn knusse dorpjes. Niet veel te beleven. Echt voor de rustzoeker.

met partner
"Rustig badplaatsje"
betty
Stranden
31-8-2008 Erg mooie streek met veel mogelijkheden tot daguitstappen. Prachtige kusten om wandelingen te maken. Utah-beach is vlakbij. Een aanrader is ook la maison de la biscuit waar je niet enkel heerlijke koekjes, maar ook allerlei lekkere thees kan kopen. Barneville en Carteret zijn eigenlijk twee dorpjes gescheiden door een jachthaventje. Barnveville is erg rustig , in Carteret zijn meer mogelijkheden qua restaurants en bistrots.

Familie, Juli 2008
"Mooi maar zeer klein !"
daggie
Stranden
29-8-2008 zeer mooie stranden en heel rustig, maar heel weinig winkeltjes en anders in de buurt..

Familie, Juni 2008
"Stressfreier Urlaub"
Michael Peter
Stranden
23-7-2008 Sauberer, fast leerer Strand, guenstiges Preis /Leistungsverhaeltnis in der oertlichen Gastronomie. Freundliche, hilfsbereite Bevoelkerung. Familien, Kinder und auch Behinderte koennen sich hier wohl fuehlen.

onbekend
L van Zwieten
Stranden
18-5-2008 Het is een klein dorpje met brede stranden. Vooral bij hotel La Marine moet je gaan eten, dat is echt een geweldig restaurant! Voor 35 euro heb je een munu. We zijn in mei geweest, niet echt strandweer dus. Dat was wel jammer, maar we gingen voor de cultuur. Het dorp ligt centraal t.o.v. de D-day stranden en Mont Saint-Michel.

onbekend
Corry
Stranden
25-9-2006 Hele leuke badplaatsjes, die bijna aan elkaar verbonden zijn.Met eb kan je zo door de haven naar het andere plaatsje lopen.Heel bijzonder het verschil van eb en vloed.Leuk om vanuit Carteret met de boot naar Jersey te varen,kost ongeveer 40 euro p.p.De omgeving is ook erg mooi.

met partner, Juni 2006
Debbie
Stranden
14-6-2006 Heerlijk oud frans dorpje met een geweldig strand!! Zie ook de foto's die spreken voor zich! Voor de mensen die van rust en natuur houden is het er perfect. Ze hebben ook een paar franse restaurantjes waar je heerlijk mosselen kunt eten. Kort om kom er is langs om zelf een kijkje te nemen!

met partner, Sept. 1994
"Onmiddelijk ons hart verloren"
Ria
Stranden
29-11-2009 Enkele dagen hier verbleven bij het dametje van d'Office de toerisme die wel een kamertje aan ons wilde verhuren, als tussenstop naar Yersey.
Omdat wij hier ons hart verloren zijn we uiteindelijk langer aan de Cotentin gebleven dan in Yersey. Zeer vriendelijke, behulpzame mensen en een gemoedelijke sfeer. De kusten zijn prachtig, en ook het binnenland mag er zijn.
Reeds in dit stuk van Normandië proef je al een stuk engelse sfeer.
Hier kan je vertoeven "als God in Frankrijk". Hier zien ze ons terug