Maupertus-sur-Mer beoordelingen vakanties & reizen | Zoover
Vanaf -
Maupertus-sur-Mer

Beoordelingen Maupertus-sur-Mer

Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Maupertus-sur-Mer gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Maupertus-sur-Mer achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

11 beoordelingen over Maupertus-sur-Mer

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Superbe site"
Botte Philippe
Sfeer
20-5-2012 Idéal pour les promenades ou marche le long de la mer ou dans les bois. Belvédères et vue superbe.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Normandië, het Engeland in Frankrijk"
Joost Mooij
Sfeer
13-9-2010 Met een beetje skeptisch gevoel reden we de 800 km naar Normandië toe. Maar wat een leuk deel van Frankrijk zeg! Prima verzorgd met veel bloemen, overal Engelssprekend en natuurlijk een fraaie omgeving.
Camping l'Anse du Brick is een nette terrassencamping met mooie ruime plaatsen. De beide toiletgebouwen worden prima schoongehouden en je hebt een mooi uitzicht op de zee.
Onze beide kinderen (bijna 4 en 6) konden hun weg naar het springkussen al snel vinden en ook het zwembad is populair.
In Normandié kom je bijna niet om de oorlogsgeschiedenis heen. Overal zijn er massagraven en musea te vinden. Als dorp/stadje vonden we Bayeux het mooist, deze heeft nog een autentiek centrum (is niet gebombadeerd). We hebben ook nog Mont St. Michel bezocht, maar da's ruim twee uur rijden.
We hebben een prima vakantie gehad, allesbepalend is het weer. De eerste week goed (zo'n 23 graden en zon) en de tweede week iets koeler en een beetje regen. Heb je heel de vakantie regen dan is het afzien.

met partner, Juni 2010
"Prachtige plek"
G. de Goeijen
4-7-2010 Als uitvalsbasis om Normandië te ontdekken een aanrader

met partner, Aug. 2009
"Schitterende omgeving, mooie natuur"
caroline
Stranden
26-8-2009 Schitterende omgeving en natuur om te wandelen en te fietsen. Verder erg rustig. Weinig vertier in de avonden. Tevens indrukwekkend gezien de historie uit de Tweede Wereldoorlog.

Familie
"Van de plaats moet je het niet hebben."
Nicole
Stranden
24-9-2008 Totaal niet op toerisme ingesteld. Slaapstadje voor mensen die in Cherbourg werken???
Wij misten een gezellig terras en een bakker. Dat hoort voor ons bij vakantie.

onbekend
J. Dongstra
1,0
Stranden
24-7-2007 Het dorpje stelt niets voor, omgeving is mooi met inderdaad prachtge wandelroutes & fietsmogelijkheden.
Mooie uitvalsbasis voor de ontdekking van het schiereiland Contentin.

met oudere kinderen, 2007
"Très beau site pour visiter le Cotentin."
Heneffe
Sfeer
2-3-2010 Sur le site d'une ancienne carrière, le camping est très bien situé, au calme.
Accueil très aimable, superbe chalet tout confort avec vue sur la mer, quiétude...
La piscine est petite et la plage proche n'est pas bien terrible : le camping est une base excellente pour visiter cette belle région.

Familie, Aug. 2006
Familie Dijkstra
Stranden
18-8-2006 Mooi omgeving, camping licht mooi aan de kust.
Ruime plekken voor de caraven en slaaptent.
Vriendelijk personeel wat ook nog engels of nederlands sprak.
sanitair redelijk schoon. Weinig wc's en kleine douche ruimte. Weer was goed , weinig regen een een graad of 21.

onbekend
Fam Wilschut
1,0
Stranden
23-7-2006 Maupertus heeft een leuke baai waar bij eb zandstrand ontstaat. Schitterende "sentier littorale" (wandelpad langs de gehele normandische kust)De natuur is er prachtig, groen, rotsig maar ook strand. Voor cultuur moet men naar richting Cherbourg (prachtige Notre Dame en Theater, leuke winkeltjes, mooi watermuseum Cite dela Mer (ga vroeg ivm schoolreisjes),indrukwekkende haven.Maupertus zelf heeft alleen een kerk verder helemaal niets: zelfs geen boulangerie.Alle supermarches zijn vertegenwoordigd in Cherbourg. Leuke markt op woensdagochtend in StPierre Eglise. Heerlijke boeren-camembert&boeren-roomboter te koop in LeTheil. Leuke streek, wij hadden heerlijk weer en gaan zeker terug.