In de mei vakantie 2017 even een heerlijk weekje doorgebracht op chateau la Mothaye (bekend van het tv programma boer zoekt vrouw 2017). De vakantie begint direct als je via de oprit door het bos op het chateau aan komt rijden. Het kasteel vormt een prachtig plaatje tussen de weilanden, het zwembad, de tuin met een kleine kapel en het bos. De ontvangst door Rochelle en Erik is heel hartelijk en de kamers zijn heerlijk ruim en mooi ingericht. De salon, waar je lekker kunt zitten bij de openhaard, is een plaatje. Een gezellig plek om met je gezin of andere gasten even iets te drinken of om rustig te lezen. Tijdens wandelingen over het landgoed zijn we diverse keren wilde reeën tegengekomen, een hele leuke ervaring.
Gedurende de week hebben we o.a. Saumur bezocht, een leuk middeleeuws stadje met een gezellig centrum. Zijn we wat gaan eten in Angers en zijn we een tocht gaan maken door de mooie Loire streek en hebben we chateau Villandry bezocht. De kers op de taart is het ontbijt. Elke ochtend heerlijk vers stokbrood en luxe broodjes van de bakker (ook op zondag!) en heel sfeervol gepresenteerd. Wat ons betreft is chateau La Mothaye een aanrader!