10-9-2012
we hebben een heerlijke vakantie gehad, geboekt via touroperator, wat ons ook zeer goed bevallen is. de camping is klein, rustig en heel prettig met ons zoontje van ruim 2,5 jaar. strand was op loopafstand, met ons kleintje ongeveer 10 minuten door het bos. sochtends verse stokbroodje halen en een croissantje, genieten. de eigenaren van de camping waren bijzonder vriendelijk. ook zo aan het einde van het seizoen. we voelden ons welkom, met een hoofdletter W. het zwembad hebben we geen gebruik van gemaakt. maar zag er schoon uit. het speeltuintje stelde niet veel voor, maar ach. zo niet belangrijk. jammer vond ik dat er weinig eetgelegenheden waren op korte afstand. we hebben dan ook de hele vakantie gebarbequed. ook prima. er was een mogelijkheid tot afhalen van een warme maaltijd 's avonds. we hebben 1 keer fish en chips gehaald. was uitstekend. verse vis en super frieten. kortom. het was super.
10-9-2012
Wir waren dort im August. Sehr positiv überrascht von diesem Platz. strandnah, sauber und ruhig. Ich empfehle es für Leute, die einfach relaxen wollen und neue Energie tanken wollen. Für Partyleute, ist von diesem Camping abzuraten.
Die Mobil Home sind sehr gut eingerichtet und bieten genug Platz um sich wohl zu fühlen. Sauberkeit und Ökölogie spielen ein wichtigen Rolle auf diesem Campingplatz.
Das Servicepersonal ist sehr freundlich und hilfsbereit. Swimmingpool ist auch vorhanden.
Das Preis/Leistung-Verhältnis ist voll in Ordnung.
Wir werden auf jeden Fall nächstes Jahr wieder hinfahren.
14-9-2012
Wir waren Ende Juli bis August 3 Wochen auf diesem schönen gepflegten Campingplatz. Die Betreuung durch die Betreiber ist vorbildlich und sehr freundlich. Ausstattung und Lage sind perfekt. Die Sanitäranlagen sind sauber könnten aber gern etwas heller gestaltet werden. Wir werden sicher wiederkommen.