14-5-2012
Wij zijn in de zomer van 2011 naar le clarys plage geweest met drie kleine kinderen.
Het werd een super vakantie. Mooie, verzorgde camping. Leuk zwembad, vooral voor de kinderen. Animatie 's avonds zou beter gekund hebben. Er was in de cafetaria soms iets te doen maar die zat dan meestal vol met britten.
De ligging van de camping is goed. Vlakbij het strand en enkele typische souvenirwinkeltjes en eetgelegenheden.je krijgt wel niet echt het gevoel dat je in Frankrijk zit. Je zou evengoed aan de belgische kust kunnen zijn.
Met de auto kan je wel naar enkele leuke plekken gaan. Zo waan je je in Les Sables d'Olonnes net in Spanje.
Wij gaan dit jaar naar het zuiden maar dit enkel voor het weer.
10-7-2008
Wij hadden een zeer mooie vakantie op deze camping, we hebben wel de meeste dagen van de week mooi weer gehad!! Bij slecht weer is er weinig te beleven (maar ik denk dat dat meestal wel het geval is ;-)!). Er zijn zeer mooie fietspaden in de buurt. Onze caravan was tip top in orde, de medewerkers op de camping waren zeer vriendelijk en de sanitaire blokken leken ons erg proper (hebben er wel niet veel gebruik van gemaakt vermits we een douche en wc hadden in de caravan)! Mooi zwembadencomplex, zeker voor kinderen! Onze 3 kinderen (6,4 en 2jaar) hebben zich erg goed geamuseerd! Wat ik wel spijtig vond: er mogen geen zwembanden mee in het zwembad, alleen opblaasbare armbandjes!!! Voor een peuter van 2 is dit soms niet voldoende om boven te blijven. Ik kan begrijpen dat opblaasbare spullen als luchtmatrassen,... verboden worden, maar een kleine zwemband ... dat is toch voor de veiligheid, niet??? Wel een prima vakantie gehad! De kinderen wilden nog niet naar huis! Voor herhaling vatbaar.
3-8-2006
Super camping voor kinderen. Groot zwemcomplex
met toezicht. Strand is bereikbaar op loopafstand.
evenals een super grote U-super (supermarkt)