Vakantiepark Center Parcs Le Lac d'Ailette**** in Chamouille Frankrijk 7.7 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > Frankrijk > Picardie > Chamouille > Vakantiepark Center Parcs Le Lac d'Ailette****

Beoordelingen Vakantiepark Center Parcs Le Lac d'Ailette****

7,2
6,6

12 februari 2012

Vakantiepark Center Parcs Le Lac d
Beoordelingen Vakantiepark Center Parcs Le Lac d'Ailette**** 1 Parc Nautique de L'Ailette, 02860, Chamouille

1 2 3 4 5 6 7 volgende

70 beoordelingen over Center Parcs Le Lac d'Ailette****

met jonge kinderen, Jan. 2012
Midweek Center Parcs Lac d'Ailette
Stefaan
Onderkomens
31-1-2012 Wij hadden een premium voor 6 personen geboekt en we waren met 5. Daar we reeds verschillende keren naar NL en BE zijn geweest vonden we de huisjes erg klein, waarschijnlijk typisch Frans. Binnenin was de staat van het huisje soms ondermaats, afbladerende verf, bestek tekort, asbak die nog buiten stond, gootsteen liet een vuile indruk. De keuken was erg klein en je kon er amper in bewegen met 2 personen.
Vervolgens was de ligging aan het water super, dat hadden we dan ook zelf gekozen.
De sporthal was kouder dan buiten...
Het zwembad was mooi en er waren veel glijbanen, waarvan er 2 toe waren :-( De netheid van het zwembad kon stukken beter, dat zijn we in NL en BE niet gewoon. De grond was vuil en vies desondanks de aanwezigheid van 3 personen om het onderhoud te voorzien. Deze beperkten zich enkel tot de douches.
Op zich een leuk park, vooral in de zomer moet het heerlijk zijn maar voor ons een mindere ervaring daar we NL en BE standaarden gewoon zijn.

Fantastisch park
Cindy27
Eetgelegenheden
26-8-2011 Center parcs een ideaal verblijf met kids. Een super leuk zwembad met veel glijbanen, leuk peuterbad en een waterplayhouse. Mooie huisjes waarvan veel gelegen aan het grote meer. Vele activiteiten zowel binnen als buiten oa binnenspeeltuin, pony rijden, kinderboerderij,....

Leuke gezinsvakantie
Fam. Lanssens - Lum...
Eetgelegenheden
21-8-2011 Weinig aan te merken, ondanks het feit dat het park volzet was hebben we een heel leuke tijd gehad. Personeel is heel vriendelijk. Voldoende afwisseling qua bezigheden: strand, buitenspeeltuinen, binnenspeeltuinen, aqua mundo, fietstochtjes in de omgeving, boottochtje op het meer, ...

Misschien mocht de cottage iets properder zijn, en de beplanting er rond was aan een snoeibeurt toe, maar dit waren in onze ogen kleinigheden.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Center Parcs Le Lac ...

Zalig vakantiegevoel
Adriaensen-Lenaerts
Eetgelegenheden
20-8-2011 Het huisje was wat klein, maar om binnen te zitten ga je niet naar ginder. Scherpe stenen mogelijk onder water in de zwemvijver, vooral buiten de kinderzone dus waterschoenen zijn wel handig. Zo snel mogelijk je activiteiten reserveren is ook een must. Anders loop je het risico dat alles volzet is. De kinderanimatie is minder intressant voor kleine nederlandstalige kinderen. Bvb prinses en ridders is leuk omdat er veel geacteerd wordt en verkleed. Maar dan de boswachter activiteit was vooral luisteren en begrijpen. De monitoren doen zeer erg hun best om alle kinderen te betrekken, ook de anderstaligen. Het is een natuurpark in een groene omgeving dus houd rekening met spinnetjes en onkruid als je van het pad afwijkt. Personeel is heel vriendelijk en aan lekkere eetgelegenheden is er geen gebrek. Aanrader!

met jonge kinderen, Aug. 2011
Ideale familiebestemming heel het jaar door!
Christian Buysschae...
Eetgelegenheden
8-8-2011 Center Parcs Le Lac d'Ailette is schitterend gelegen, oogt mooi en voor mij alvast de beste Center Parcs die we al bezocht hebben (3 ondertussen, 2 in Belgie en deze in Frankrijk). Met het concept van die overdekte 'dome' waar alle faciliteiten te vinden zijn (restaurants, groot(!) tropische zwembad, winkels, kinderspeeltuin, bowling, bars, etc.) ben je onafhankelijk van het weer! Mocht de zon wel schijnen is er nog voldoende buiten (een strand, reuze springkasteel, water-, sport- en avontuuractiviteiten, minigolf, speeltuinen, golf, etc.). Dit is eentje waar we nog wel eens naar toe gaan!

Super vakantiebestemming!
Kristien
Eetgelegenheden
30-7-2011 dit park is fijn om te verblijven, veel mogelijkheden en activiteiten, prachtige ligging aan het meer (door het uitgestrekte meer wel langere verplaatsingen vandaar dat er veel mensen fietsen huren)
zwembad is fantastisch en proper
cottages iets minder proper maar dat is meestal in een vakantiepark
prachtige speeltuinen binnen en buiten
restaurants waren super, alleen gaan ze te laat open (18u30) wat moeilijker is om met kleinere kindjes te gaan uiteten
het weer was spijtig genoeg niet geweldig maar dat kan je niet met een cijfer beoordelen! :-(

met jonge kinderen, Juli 2011
Tevreden, maar kan mits kleine aanpassingen beter
steven
30-7-2011 Eerst de min punten:

* overal op dit park is alles wel ergens beschadigd / te kort ( van bestek/ meubilair in cottage tot kapstok/ deursleuting in zwembad) blijkbaar in Frankrijk weinig respect & hygiëne voor alles.

* kinderactiviteiten zijn vol geboekt voor je kan boeken ??

* Aanbod van eten = inderdaad beperkt in aanbod en duur. ( hier zijn ook kindjes die 2 hapjes eten uit bord aan xx Euro ??)
* winkel = de prijs aan hoge kant, maar ik verwacht ook geen aldi in centerparcs :-)

POSITIEVE PUNTEN:

* Personeel is uitermate vriendelijk vanaf ontvangst tot ... wij zijn altijd geholpen zoals het moet, wij doen ons best om te (proberen :-)) spreken in hun taal, zij meer dan hun best om ons te begrijpen en helpen, een dikke proficiat !!
Personeel krijgt daar van mij een dikke 10 ++

* zwembadgedeelte = fantastisch, we hebben daar genoten met onze dochters zoals nooit daarvoor .

* Onze cottage was proper, een mooie omgeving !

* Omgeving en aanbod = ok

Zeer mooie omgeving
Willy Wouters
Eetgelegenheden
26-7-2011 Een parc voor mensen die houden van waterpret.
Cottages langs meer gewoon zalig!

Eerste en laatste keer
Pascal & Petra
Eetgelegenheden
28-7-2011 Eerste keer dat wij in een Center Parcs verbleven en meteen de laatste keer. Ziet er vanop afstand, op foto's en brochures mooi en idyllisch uit, maar is in werkelijkheid vuil en "afgeleefd". Piepleine cottage, bovendien totaal onpraktisch (bjv., in je badkamer sta je voortdurend te zoeken naar een plaatsje om iets neer te kunnen leggen). Vuile, kleine en onpraktische keuken, stinkende koelkast. Ons achtertuintje was die naam niet waard: drie meter gras en dan een steile afgrond van 45° vol distels en brandnetels, niet bepaald kindvriendelijk dus. Behalve het zwembad en de binnenspeeltuin is zowat alles betalend én duur. Winkels binnen het park (bakkerij, supermarkt, ijsjes, ...) zijn schandalig duur.
Mede (maar zeker niet alleen) door het slechte weer (pech!) zijn wij na 4 nachten (i.p.v. de 10 geboekte overnachtingen) al terug huiswaarts gekeerd.

Prachtige ligging
Blomme Luc
Eetgelegenheden
23-7-2011 dit vakantiepark heeft een mooie ligging,enig probleem was de keukeninventaris die niet in orde was.In de aqua mondo was het zeer leuk voor de kinderen,is wel veel minder dan men denkt en te zien krijgt in de video van centerparcs,we hadden echt schrik na de vele negatieve beoordelingen die we hadden gelezen op zoover maar we hadden echt niet te klagen over het huisje,een fiets meenemen is wel een echte aanrader ,huren van een fiets daar is kostelijk en daar maken ze gretig gebruik van want als je er geen hebt moet je grote afstanden te voet overbruggen door de grote oppervlakte van het park.Naar de winkel gaan in Laon doet men ook best want in de market op het park betaal je bijna alles het dubbele van de prijs

Alle beoordelingen (70)
met partner (2)
Familie (22)
met oudere kinderen (4)
met jonge kinderen (38)
met vrienden (3)
met een groep (1)

1 2 3 4 5 6 7 volgende

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?