Hotel Chateau de Montvillargenne*** in Gouvieux (Oise) Frankrijk 8.1 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Chateau de Montvillargenne*** Gouvieux (Oise)
8,1

Beoordelingen Hotel Chateau de Montvillargenne***

6, Avenue François-Mathet, 60270, Gouvieux (Oise)

6 beoordelingen over Chateau de Montvillargenne***

8,1
7,6
7,7
met partner, Juli 2011
"Nooit meer"
peter
22-7-2011 5 dagen verbleven ;3x zelfde diner ganzelever met een andere vruchtsaus of risotto met vis.Badkamer service minimaal;geen zeep,geen badjas..

met partner, Dec. 2010
"Uitmuntend"
Baetens
3-1-2011 Had slechte kritieken gelezen dus met een bang hartje toch maar vertrokken. We hadden een kamer in de zijvleugel. Er was helemaal niets op aan te merken. Kraaknet !
Het ontbijt was in buffetvorm en alles was meer dan voldoende aanwezig. Enige wat eventueel op te merken was dat de scrambled eggs koud waren maar dat is in de meeste hotels altijd het geval. Wat de diners betroffen : delicieus. Ongelofelijk lekker gegeten.
Het personeel stond klaar om welke vraag dan ook maar te beantwoorden en was heel behulpzaam.
Een echte aanrader !!

met partner, Aug. 2008
"Geweldig."
Hennie
12-7-2009 wij zijn hier Aug.2008 geweest,hadden een arr. voor 3 dagen,dit is echt Top,mooi kasteel,mooie kamers,geweldig diner(7 gangen 1e avond,2e avond buffet)je kunt ook als je terugkomt van een uitstapje kleine hapjes bestellen zowel binnen in de lounge als buiten op het terras.Ook zaten er bij het arr.entreebewijzen bij voor het Chateau de Chantilly wat ong.8 km verop ligt en zeker een MUST is,na het bezoek van het Chateau kun je er heerlijk wandelen in het ongelooflijk grote park(waar de herten zo voor je neus oversteken)Spreken goed engels in het hotel,het enige minpuntje was het uitzicht vanuit onze kamer(zijkant en alleen maar bomen te zien)maar dit hebben we maar voor lief genomen omdat de rest FANTASTICH was.

met partner, Aug. 2008
"Zeker een aanrader"
T uit België
27-8-2008 Prachtig hotel met vriendelijk personeel. Wij hadden een mooie kamer in het hoofdgebouw die net gerenoveerd was. Kleine minpuntjes: ontbijt kan maar tot 9u30 en jacuzzi bij het zwembad werkte drie dagen niet. Maar zeker een aanrader voor wie van een romantische sfeer houdt!

met partner, Feb. 2008
Romeo en Julia
25-2-2008 Prachtig kasteel om een nietsvermoedende Prins op het witte paard met Valentijn te ontvoeren. Wij hadden geluk dat het zonnetje ook van de partij was. Zéér verzorgde kamer in het kasteel zelf. Had wel een tikkeltje groter gemogen maar het extra brede bed èn de jacuzzi in de badkamer maakte alles goed. Zéér vriendelijk personeel! Eén vriendelijk woord èn zij doen de rest! Zéér lekkere gastronomie om de vingerkes af te likken!!! De tweede dag was het 4-gangen buffet met bijpassende wijn maar het kaas- en dessertenbuffet had wat ruimer mogen zijn! Een enorme keuze bij het ontbijtbuffet : een echte streling voor het oog èn een liefkozing voor de maag met eitjes op verschillende wijze èn "à la façon du chef". Het Wellnessgedeelte was een ietsiepietsie beperkt voor zo'n groot hotel. De sauna is voor een 3-tal personen, de hammam en het broebelbad voor een 6-tal personen maar... ga bij het krieken van de dag dan kun je ongestoord genieten ! Mijn prins op het witte paard heeft alvast genoten !

met partner, Aug. 2007
vicky & didier
10-8-2007 Net terug van 4-daags verblijf in dit hotel! Tis superromantisch, een echt sprookjeshotel. Bij de eerste indruk moet je denken aan het kasteel van Doornroosje!
Je wordt er heel vriendelijk onthaald. De engelse taal kennen ze ook. De kamers zijn proper en de jaccuzi moet je zeker uitproberen! Het eten is heel lekker en verzorgt!!! Wij zaten in half pension, wat ik persoonlijk goed vond. Anders zou het wat duur uitkomen.
De sauna en hamman moet je ook zeker uitproberen!!
Het hotel is een echte aanrader voor wie romantisch wil genieten met zijn partner!! Niet echt hotel om met kinderen naartoe te gaan!