Vakantiehuis Bastidon 29**** in Bédoin Provence - Alpes - Cote d' Azur | Zoover
Home > Frankrijk > Provence - Alpes - Cote d' Azur > Bédoin > Vakantiehuis Bastidon 29****

Beoordelingen Vakantiehuis Bastidon 29****

met partner, Aug. 2011
Fantastische plek
D&P
Hoeveelheid ruimte
29-8-2011 Wat een heerlijk lief klein romantisch huisje hebben jullie!
We hebben enorm genoten en voelden ons direct thuis.
2 weken lang 35 graden en meer gehad wat natuurlijk helemaal geweldig is.
Omdat we Nederlanders zijn moeten we natuurlijk even zeuren dat dit te warm was om de mooie omgeving te gaan bekijken .
Maar zonder gekkigheid: De Mont Ventoux is geweldig en ook van de uitlopers hiervan hebben we genoten. De mooie Gorges du Nesque is een aanrader. Ook Avignon is de moeite van het bezoeken waard. Verder veel kleine dorpjes waar veel oudheid te vinden is. Het park Belezy is heerlijk en zeer gastvrij. Alleen het winkeltje laat te wensen over. Zeer mooi zwembad en altijd wel een ligbedje te vinden in de schaduw. Bertus en Esther, zeer bedankt voor deze mooie locatie. Hier kunnen jullie met recht heel trots op zijn. Van alle luxe voorzien en zeer smaakvol ingericht. Zeker voor herhaling vatbaar! Jammer dat 2 weken zo omvliegen........

met partner, Juli 2011
Herhaling: het was heerlijk
estherglas_1
Hoeveelheid ruimte
1-8-2011 wij moeten in herhaling vallen, het was weer heerlijk, zoals verwacht.
prachtig weer, de ganse periode, een dag onweder met hagel ter formaat van golfballen, kleintjes dan wel.

gezien we toch in herhaling vallen, willen wij als huurder van het eerste uur, en als vroege boeker, nu reeds een optie nemen voor 2012

met partner, Mrt. 2011
We gaan vaker!
karin
Hoeveelheid ruimte
5-4-2011 nooit gedacht dat we vaker dan 1x naar dezelfde plek zouden gaan, we zijn al drie keer geweest en krijgen er geen genoeg van: het huisje, het dorp, de bossen, debergen, de wandelingen, de wijn, de camping, de sauna, echt top, vooral in voor en najaar!

met partner, Okt. 2010
'Vakantie vieren lukt hier prima!'
Marieke
Hoeveelheid ruimte
1-11-2010 We verbleven een weekje (veel te kort natuurlijk) in Bastidon 29. Het vakantiehuisje voor twee heeft precies wat je wenst, een gezellig ingericht huisje, een heerlijk terras, een houtkachel voor de wat koelere avonden in het najaar...
Vakantie vieren lukt hier prima! Bedoin is een leuk dorpje om te zijn, het marktje te bezoeken, een kopje koffie te drinken, een hapje te eten.
De omgeving is prachtig (in het najaar met al die kleuren...). Erg leuk om rond te rijden, te wandelen/ fietsen. En op de dag dat het weer iets minder is: een worstje een kaasje een flesje wijn, een leuke DVDtje, het houtkacheltje aan... Dat is ook vakantie!! Kortom we hebben genoten en komen graag nog een keertje terug!

met partner, Mei 2010
We komen terug en dan voor een langere periode
Henk
Hoeveelheid ruimte
27-5-2010 Wat een heerlijke huisje, schoon, praktisch en super ligging. De omgeving werkt natuurlijk mee, gezellig dorp, niet te klein, niet te groot. En in de wijde omtrekt veel cultuur en natuur. Kortom een mooie plek om tot rust te komen!

met partner, Aug. 2009
Wat een rust geweldig!
Esther
Hoeveelheid ruimte
14-12-2009 Les Hauts de Belezy een medina in de Provence, oase van schoonheid, rust, en luxe. Bastidon 29 een fatamorgana?
Il faut le faire.
Op zijn Frans: ça vaut le détour.
Op zijn Vlaams: van de bovenste plank.

met partner
Klein maar fijn
fan van provence en...
4-7-2009 comfortabel, fijne plek, zon en toch ook genoeg schaduw, super dakterrasje, wandelen gigantisch veel mogelijkheden, gezellig dorp op loopafstand, gebruik van camping = top!

met partner, Mei 2009
Knus en sfeervol in een mooie omgeving!
Jeanet en Gertwim
Inrichting
21-5-2009 We hebben begin mei een week in Bedoin vertoefd. Een prachtige tijd in de Vaucluse, een explosie van groen, duizenden klaprozen, een lichte blauwe waas over de lavendel en een temperatuur van gemiddeld 23 graden.
Bastidon 29 is een knus huisje voor twee, sfeervol en praktisch ingericht. Wat er voor ons uitsprong waren de houtkachel, de boekenkast, de stapel cd's, de oven (heerlijke warme broodjes!), het dimlicht, we voelden ons gelijk thuis. Het terras buiten prachtig afgewerkt in Franse sfeer, twee mountainbikes in de schuur. Er lagen (staf)kaarten van de omgeving en een keur aan tips voor activiteiten.
De camping waar we vrij toegang tot hadden was groot en luxe. Vooral het zwembad maakte indruk en na een wat frissere dag was de sauna ook goed toeven!
Een week is lang niet genoeg om de omgeving te bekijken. De top van de Mont Ventoux (nog met sneeuw), les Gorges de Nesques, Les Demoiselles Coiffees, Avignon, op het terras in Bedoin, en nog veel over voor een volgende keer!

met jonge kinderen, Apr. 2009
Aanrader!
Olivier
Hoeveelheid ruimte
21-5-2009 Bastidon 29 is een sfeervol ingericht huisje op het mooie naturistenpark Domaine de Belezy. Het park is mooi en ruim voorzien van faciliteiten en ligt in een prachtige omgeving aan de zuidflank van de Mont Ventoux. Er is genoeg te doen voor de actievere vantieganger, maar ook voor wie op zoel is naar rust een heerlijk gebied. Wie kiest voor deze bestemming heeft aan dit huisje een heerlijk adres met gezellige inrichting, handige ligging en alles wat je maar nodig kan hebben voor een ontspannen verblijf.

met partner, Juli 2008
Helaas is onze vakantie voorbij!
Eline
Hoeveelheid ruimte
4-8-2009 Onze vakantie is weer voorbij helaas! De realiteit overtreffen de foto's, het is heerlijk luxe! De omgeving prachtig en de camping fantastisch! Jammer dat een van de MTB's niet in goede staat is, er is wel mee te fietsen, de andere is perfect!
We kijken terug op een heerlijke luxe vakantie in de provence!

Alle beoordelingen (10)
met partner (9)
met jonge kinderen (1)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?