Camping Beauregard**** in Mornas Frankrijk 7.6 vakantie beoordelingen | Zoover

7,5
5,9
6,2
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Degelijke camping, prachtige ligging"
vero
Staat van het sanitair
26-8-2011 Deze camping heeft een prachtig zwembadcomplex, met verwarmde en koude buitenbaden en mooie glijbanen. Wel zeer druk en te weinig ligstoelen. De grootte van de plaatsen varieert. Wij stonden op 5C een kleinere (schaduwrijke) plaats, maar we konden onze auto kwijt op een plekje 10 meter verder, waardoor het al bij al meeviel. Het onthaal was zeer vriendelijk. Klein winkel met brood en dagverse krant. Horeca correct om iets te drinken, niet om te iets te eten. Nadeel van de camping is dat de animatie tot 24u duurt en dat het daarna nog een tijdje rumoerig is, vooral als je vooraan de camping staat. Het sanitair was basic en voldoende onderhouden. De ligging is ideaal: Ardeche, Vaucluse en Gard binnen handbereik: aanraders: La roque sur ceze en bijhorende watervallen van Sautadet (van rotsen duiken); Aiguize, Seguret, Avignon,Vallon pont D'Arc (wel druk). Tegenvallers Pont St Esprit, Pont Avignon (20€ om er met vier 5 minuten op te staan.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Super camping"
lumacle
Staat van het sanitair
3-10-2011 les emplacements de camping sont grand caravane +2 tentes pour les enfants la voiture pas de problème . les animations sont nombreuses et pour tous les ages, elle stop a minuit donc pas de bruit la nuit pour dormir.les sanitaires sont lavés plusieurs fois par jour , mais comme partout il y a des personnes qui ne respectent rien; nous avons signalés un petit problème à la réception le personnel d'entretient est venu dans l'heure pour réparer.le restaurant est plutot un snack, les prix n'y sont pas trop chère ( 4 euro 50 croque + grosse salade), il ne faut pas y demandé de la grande cuisine. ce que l'on vous sert est bon , il est bondé le soir. le personnel y est aimable et souriant ,un peu moins quand il sont débordé c'est humain nous c'est pareil dans notre travaille.nos enfants 15,14,10 ans y ont trouvé leur compte et demande à y retourné l'an prochain.la piscine est très (trop) chaude ,il y a trop peu de transat,les maitres nageur devraient faire respecté le règlement et le matériel.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooie , nette campng"
marc
31-7-2011 wij waren hier de laatste 2 weken van juli 2011
de camping is mooi en goed verzorgd
het sanitair is zeker voldoende
de animatie (elke avond) is goed en ook nederlandstalig
dochter van 13 jaar heeft de tijd van haar leven gehad
prima camping, mooi zwembad en ruime plaatsen
we hadden een plaats dichtbij het zwembad gevraagd en ook gekregen
buiten de camping is er niets dus auto nemen, ardeche enz is wel vlakij
kortom prima camping om de steek te ontdekken,
we komen hier zeker nog eens terug, wel niet voor ieder jaar.

met jonge kinderen, Juli 2011
"Mooie camping in de Provence"
Pedro
Staat van het sanitair
26-8-2011 Camping Beauregard in Mornas is een gezellige familie camping ongeveer 12 km boven Orange. De camping ligt een 15-tal minuutjes rijden van de snelweg, waardoor heel snel een grote afstand kan overbrugd worden.
De camping heeft alles wat een mens nodig heeft op vakantie.
Lekker eten in het restaurant, een klein winkeltje, ijsjes, prachtig zwembad complex ( wel maar 1 buiten zwembad met warm water, de rest is koud water), schitterende kinderanimatie (nederlands/frans).
1 grote opmerking eigenlijk: Te weinig sanitaire voorzieningen voor deze camping
( een 10-tal douches en evenveel toiletten voor een camping met 300 staanplaatsen)
In de periode dat wij er waren ( hoogseizoen) werd er veel geklaagd dat het sanitair vuil was, het werd dagelijks zeker een 3-tal keer gereinigd maar door dat er te weinig sanitair was voor het aantal gasten op de camping was dit telkens direct weer smerig. Goede raad aan de camping uitbaters: Vernieuw uw sanitair, verdrievoudig het!!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Zeker 4 sterren waard"
Sels-Weyten
Staat van het sanitair
10-10-2011 Camping Mornas is zeker 4 sterren waard, rustige gelegen, veel schaduw, voldoende zwemgelegenheden en het restuarant was zeer goed en verzorgd en vriendelijk, dit voor een caming. Wij gaan al jaar en dag op campings, maar zo'n restaurant als deze in Beuaregard komt je niet dikwijls tegen, meestal is het eten van mindere qualiteit maar ip deze camping is het echt waar voor je geld. Winkel en receptie OK.
Wij gaan ZEKER volgend jaar terug !!!

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Verzorgde camping met vriendelijk personeel"
Stefanvdw
Staat van het sanitair
21-4-2011 Een weekje een chalet voor 6 personen gehad,mooi verzorgd.Zwembad binnen nu reeds al 27 graden en buiten kon je ook al zwemmen.Tevens prima uitvalbasis om de rest van de Provence te ontdekken.Vanuit Mornas een rode en gele wandelroute die je best 'smorgens doet.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Leuke camping !"
Fam. Huls
Staat van het sanitair
20-8-2010 Mooie "terrassencamping" in dennenbos, camping is voorzien van prima zwembad, geschikt voor alle leeftijdscategorieen.
Bedienend personeel restaurant, is jong en onervaren.
Kwaliteit eten, matig.
Sanitair is zeer matig ( tenten gedeelte)kapotte stortbakken, te weinig wastafels en afwasmogelijkheden, bevestiging scheidingswanden zaten los, krappe douche`s, en niet schoon.
Camping is een zeer goede uitvalsbasis m.b.t. dagtripjes
Ondanks een aantal "kleinigheden" hebben we er een prima tijd gehad.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Toffe camping"
R. SEYS
Staat van het sanitair
13-7-2010 We zijn de eerste 10 dagen van juli geweest, super tof, camping zat goed vol met veel belgen, denen, fransen en nederlanders lekker door elkaar.
Super zwembad complex met nieuwe glijbanen (waren 3 jaar terug ook al eens geweest) goede bediening en vriendelijk personeel, goed winkeltje op camping
Zéér goede ligging om veel te bezoeken, Orange, Pont du Gard, Mont Ventoux, ......
Kortom super leuke vakantie gehad, keren zeker nog eens terug

met jonge kinderen, Juni 2010
"Zeer centraal gelegen camping"
depuydt M
14-7-2010 heel leuke camping, met fantastische waterglijbanen. je moet in het zwembad wel een echte zwembroek dragen, het winkeltje doet gouden zaken in zwembroeken.
een harde vloer rond de zwembaden, je mag niet met slippers in het watercentrum, dit stapt niet altijd makkelijk.
camping is centraal gelegen : ardeche, gard, vaucluse,... alles binnen een uur te bezichtigen.
niet tevreden over het restaurant van de camping : slechte bediening, kleine porties, niet vriendelijk, spijtig...

met oudere kinderen, Juni 2010
"Supercamping"
fam Dewilde
Eetgelegenheden
24-7-2010 mooie camping met mooie ruime plaatsen. Zeer centraal gelegen om uitstapjes te doen (Orange, Avignon...) Het enige minpunt was het restaurant waar te weinig personeel was en het personeel geen ervaring had met lange wachttijden tot gevolg.
Het was niet onze eerste keer in Beauregard maar we komen zeker nog terug.