Vakantiepark Résidence La Vallée de la Sainte Baume***** in Nans-les-Pins Frankrijk 9.5 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Résidence La Vallée de la Sainte Baume*****

met jonge kinderen, Juni 2011
"Zeker nog eens!!!!"
Familie Vandeputte ...
Eetgelegenheden
12-7-2011 Wij zijn begin juni geweest en het was een fantastische vakantie!!!! Alles wat je op de foto's ziet is dus werkelijkheid. Enige nadeel was wel het zwembad die nog een beetje koud was. Maar we hebben er toch wel van genoten! Huisje 26 zullen wij zeker nog eens bezoeken want het is echt ideaal met kinderen. Wij waren met 4 volwassenen en 2 kindjes (2 jaar en 5 maand)Zeker onze Thomas heeft genoten van de glijbaan, plezant dat dit er was. Je kunt er leuke uitstapjes maken (Cassis, Marseille,...) en gewoon al de omgeving is geweldig. Er zijn veel warenhuisen op ong een kwartier rijden, en Nans-les-pins is een heel gezellig dorpje met overheeeeeeerlijk stokbrood! Kortom een heel geslaagde vakantie.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Leven als god in Frankrijk"
Familie De Kezel - ...
Onderkomens
11-6-2009 Wij zijn afgelopen maand (mei 2009) naar dit domein geweest, hadden ook villa met eigen zwembad en het geheel was gewoon af: het interieur was stijlvol, de tuin prachtig, het zwembad nog wat frisjes maar o zo welkom op een hete dag.
Voor wie rust zoekt, zelfs met kinderen (de onze waren op dat moment 5 maand en 18 maand!) is dit een aanrader.
Wij gaan volgend jaar zeker terug.

Familie, Sept. 2007
"Rust en comfort"
Dirk Schauvliege
5-8-2008 Compleet ingerichte villa's met sateliet TV, airco, twee badkamers. Ook mogelijkheid om te internetten via de laptop. Wat wil een mens nu nog meer op vakantie. De tuinen zijn prachtig aangelegd en ruim en zorgen door de hoge beplanting voor de nodige privacy waardoor men niet het gevoel heeft in een villapark te zitten. Het zwembad is voorzien van veiligheidsvoorzieningen mocht iemand per ongeluk er in vallen dus ook voor mensen met kleine kinderen een aanrader.

Park wordt uitgebaat door een zéér vriendelijk Nederlands koppel die zeer behulpzaam zijn om bepaalde zaken uit te zoeken.
Enige nadeel, je kan er ter plaatse niet eten, je moet ofwel aan het kookfornuis staan of de wagen nemen. Drank kan je er wel krijgen aan een echte vooroorlogse prijs en dit in Frankrijk.

Voor wie houdt van rust en comfort een absolute aanrader. Wij gaan alvast in augustus dit jaar terug en zeker weten volgend jaar ook.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Résidence La Vallée ...

met partner, Mrt. 2006
van Driessch- De Ba...
27-3-2006 We zijn met kerstmis:nieuwjaar geweest in n° 32
enorm tevreden. nu geboekt voor de 14 dagen in n°11voor de paasvakantie en gans de maand juli in N° 33 Voor ons is dit
de ideale vakantie R.en C van Driessch /Belgie