Camping Yelloh! Village Les Tournels**** in Ramatuelle Frankrijk 7.6 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Camping Yelloh! Village Les Tournels****

7 beoordelingen over Yelloh! Village Les Tournels****

7,9
7,3
met jonge kinderen, Juli 2011
"We komen zeker nog eens terug"
familie uit gent
Staat van het sanitair
30-7-2011 hele mooie propere camping ,met proper sanitair dat meerdere keren per dag werd gepoetst. prachtig zwembad.waar wij stonden hadden we geen lawaai hinder. stonden nochtans dicht bij het zwembad. winkeltje is vrij ver zeker als het heel warm is. wifi is zijn geld niet waard.15 euro voor 1 week maar valt constant weg.

met jonge kinderen, Juli 2011
"Een fantastishe plek !!!!"
Thiron
Eetgelegenheden
25-7-2011 Het was een supervakantie ,als we toekwamen was alles superproper met een prachtig zicht op de baai van Saint - Tropez waadoor we redelijk hoog zaten op de camping; voordeel was heel rustig en het nadeel voor ons niet, maar ja anderen mss wel dat je veel de auto moest nemen voor brood en zwembad ,maar liever een mooi zicht dan de drukte ;-)) Ramatuelle was heel mooi en nog echt authentiek ,prachtige stranden en als je kan moet je Cannes ook bezoeken echt de moeite waard ! Het zwembad heb ik nog niet genoemd maar dat is zeker 5 sterren waard ! Wij komen als het godblieft zeker volgend jaar terug !!!!!!!!!

met partner, Juni 2011
"Zeer goed, maar niets als je van rust houdt"
Elise
Staat van het sanitair
10-7-2011 Enorm goede camping, fantastisch zwembad, bijna beter dan het strand, restaurant is heel gezellig, maar het eten viel wat tegen (pizza en pasta's) wel heel goed. Grootste nadeel: wanneer je campingplaats dicht tegen het zwembad en het restaurant is, heb je sommige nachten tot 3 uur s nachts last van discomuziek, die heel erg luid staat... vriendelijk personeel aan het onthaal en leuk sanitair. Mogelijkheden om frigo te huren...

met partner, Juli 2009
"Erg leuke camping"
anita
Staat van het sanitair
21-6-2010 Mijn vriend (25) en ik (21) zijn afgelopen zomer op deze camping geweest. Hebben echt een super leuke vakantie gehad en door deze camping is mijn vriend helemaal fanatiek geworden met kamperen dus dat doen we dit jaar weer.
Ligging van de camping is erg goed en het personeel is vriendelijk. Ook het eten in het restaurant is super lekker.
Het enige nadeel was dat de campingwinkel een stukje van de camping afligt. Wij stonden met onze tent bijna helemaal boven op de berg en daarom moesten wij nog verder lopen naar de winkel dus pakten we regelmatig de auto!

met partner, Aug. 2008
"Tegenvaller"
jim
Staat van het sanitair
1-9-2008 mooi gelegen bungalow, die spijtig genoeg zeer vuil was bij aankomst, douche, vloer, etensresten in de slaapkamer! Na lang klagen kwam er een oplossing: hij moest niet gepoetst terug zijn bij de overgave. de pizza's zijn smaakloos, personeel aan de receptie niet bepaald vriendelijk.Al bij al een spijtige tegenvaller.

met oudere kinderen, Juni 2008
"Mooie camping"
Johan
Staat van het sanitair
16-2-2009 Mooie camping gelegen op een helling met groot warm zwembad en speeltuin voor de kleinsten. We stonden met de caravan net naast een prachtig nieuw sanitairblok in Spaanse stijl die goed werd onderhouden. Voor een Spar moet je een 500 meter de berg af. Het oude stadje Ramatuelle is prachtig en ook het iet wat verder gelegen Grimaud en Port Grimaud.
Een aanrader

Familie, Juli 2007
Vera, lochristi
Staat van het sanitair
8-8-2007 was een heel mooie camping wel kleine plaatsjes voor een caravan, wij waren met de tent en konden onze auto niet bijzetten, het personeel is heel vriendelijk, het sanitair is verouderd en word niet veel gekuist 1x per dag , de camping heeft wel een mooi zwembad de tegels zijn wel gevaarlijk voor kleinere kinderen , een nadeel is dat er geen winkel is op de camping wel 500m verder een spar , in het restaurant kan je heel lekker eten en is niet duur