Appartement Pierre & Vacances Les Terrasses d'Eos (vh. Flaine Montsoleil) in Flaine Frankrijk 8.9 vakantie beoordelingen | Zoover
Appartement Pierre &  Vacances Les Terrasses d
8,9

Beoordelingen Appartement Pierre & Vacances Les Terrasses d'Eos (vh. Flaine Montsoleil)

Les Terrasses D'eos, 74300, Flaine

4 beoordelingen over Pierre & Vacances Les Terrasses d'Eos (vh. Flaine Montsoleil)

8,9
9,1
9,2
9,5
7,3
met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Perfecte locatie, "skiën tot aan de locker""
Marc Poels
Ligging t.o.v. pistes
23-3-2011 Perfecte locatie, werkelijk "skiën tot aan de locker"
Zeer vriendelijk personeel, verzorgde accomodatie.
Aantal m² OK volgens Franse normen, maar beperkt ten opzichte van Oostenrijk of Zwitserland.

Toch deze waarschuwing : de boeking via Sunweb in combinatie met ski-verhuur was wel een afknapper : we werden in de lokale Intersport-winkel eerst wandelen gestuurd, en kregen pas na een fikse ruzie dan toch wat overschot-materiaal (versleten schoenen, niet geslepen ski's)
Letterlijk (vertaald) statement : "die mensen van Sunweb zouden ons beter verwittigen van jullie komst in plaats van daar beneden (= in het dorp) bier te zitten drinken"
Wij beschouwden het juist als een toegevoegde waarde dat het materiaal op voorhand besteld (en betaald) was, om bij aankomst gerust te zijn.
Het bleek echter een nadeel, want wie rechtstreeks betaalde kreeg een voorkeursbehandeling.

met vrienden, Jan. 2010
"Prachtlocatie"
De Lille
Ligging t.o.v. pistes
18-2-2010 Flaine montsoleil is een echte toplocatie. De appartementen zijn stijlvol, modern en uitermate proper. In het hotel zijn sauna, hammam, zwembad en whirlpool ter beschikking. Vriendelijk personeel.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Heel mooi hotel"
Dimi
Ligging t.o.v. pistes
3-8-2009 Heel mooi en nieuw hotel.
Prijs-kwaliteit uitstekend.
Ligt wel afgelegen. In de winter waarschijnlijk een toplokatie

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Pierre & Vacances Le...

met jonge kinderen, Dec. 2008
"Het mooiste appartement van Flaine"
Marcel
Ligging t.o.v. pistes
31-12-2008 Montsoleil is prachtig. Recent opgeleverd. Appartementen zijn prachtig en ruim opgezet. Wij verblijven in een 3 kamer appartement type B.