Appartement Résidence P&V La Forêt***** in Flaine Rhône - Alps | Zoover
Appartement Résidence P&V La Forêt***** Flaine

Beoordelingen Appartement Résidence P&V La Forêt*****

Flaine, 74300, Flaine
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Résidence P&V La Forêt***** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Résidence P&V La Forêt***** achterlaten.

23 beoordelingen over Résidence P&V La Forêt*****

7,6
7,7
9,1
met oudere kinderen, Mrt. 2012
"We'd go again"
Graham Mutch
Ligging t.o.v. pistes
30-4-2012 Excellent location next to the slopes and our appartment had a great view over the slopes. The accomodation was clean and reasonably well maintained.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Mooi complex, maar nooit meer terug!!!!"
bjd
Ligging t.o.v. pistes
18-3-2012 Mooi complex met fantastische ligging. Appartementen enigzins uitgeleefd. Skigebied wel erg druk in vakantietijd. Vriendelijk personeel.

Wat tijdens onze vakantie wel een serieus probleem was; "onze" studenten. Ladderzat, vernielend, schreeuwend met deuren smijtend tot 3 a 4 uur 's nachts. Het beheer heeft van alles geprobeerd, dat wel, maar niets hielp. Tot aan gendarmerie. Studenten waren echt ronduit asociaal. Type teveel geld.
Wat het beheer aan te rekenen is, is dat gezinnen met jonge kinderen of ouderen gemengd met deze figuren op etages en vleugels gezet worden. Dit met een hele hoop overlast tot gevolg. Ondanks zeer veel geklaag van vele personen niet opgelost door het beheer. Onder complex zitten (de enige) twee apresski kroegen van Flaine. Deze gaan om 2:00u 's nachts pas dicht. Ook hier veel last van gehad. Rumoer kan gezellig zijn maar niet het geschreeuw van een DJ over keiharde muziek.

Een heel leuk complex, of voor studenten of voor gezinnen. Onze vakantie is vergald.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Kom er al 5 jaar"
robertoblanco
Ligging t.o.v. pistes
14-1-2012 en iedere keer weer in zelfde appartement. is wat aan de prijs, maar schoon, goed ingericht en lekker dicht bij de pistes

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Résidence P&V La Forê...

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Redelijke accommodatie"
E. Arts
Ligging t.o.v. pistes
2-1-2012 De accommodatie ligt zeer goed tov de liften en pistes. Je loopt er zo naar toe. Je kunt de ski's en schoenen makkelijk opbergen onder het gebouw in goede kasten. Het personeel is vriendelijk en er zit een kleine supermarkt in het gebouw.
Helaas vonden wij de kamers niet zo goed. Het heeft er de hele tijd muf geroken en in het tapijt zaten verschillende vlekken. Daarnaast bleek achter het uitschuifbed nog allemaal papiertjes en pennen te liggen dus dat was al even niet schoongemaakt. En als laatste bleek de vaatwasser het niet voldoende te doen waardoor de afwas er meestal niet schoon uit kwam. Jammer want de locatie is top.

met vrienden, Jan. 2011
"Nette appartementen vlak bij de piste"
im_koning
Ligging t.o.v. pistes
29-6-2011 In januari waren wij in Residence la Foret. Goede accommodatie, voor herhaling vatbaar. Wij hadden een 3kamerappartement (zespersoons) voor 3 personen, dus ruimte genoeg. Kan me voorstellen dat het met 6 personen wat minder ruim is, maar ik heb kleinere appartementen gezien in Frankrijk! Op de twee slaapkamers en in de woonkamer is elk een kast waar je prima je spullen in kwijt kunt. Daarbij twee badkamers, een verrassing voor ons want we hadden er op 1 gerekend! Ideaal zijn ook de skilockers, je kunt op je sokken naar de lockers lopen en daar je warme/droge ski/snowboardschoenen aantreken, aangezien elk appartement twee eigen lockers heeft (1 locker voor snowboads/ski's en 1 voor de schoenen, deze is incl. drogers!). Vanuit de kleedkamers/lockers loop je vervolgens zo het hotel uit en is het nog maar een klein stukje naar de piste. Wij hadden helaas weinig sneeuw waardoor de pistes minder waren, maar hebben nog wel heerlijk op ons balkon van de namiddag zon kunnen genieten!

met vrienden, Jan. 2011
"Erg ruim appartement in een Frans Skigebied"
Bram
Ligging t.o.v. pistes
21-1-2011 Als je een ruim en goed appartement zoekt, vlakbij de liften en het dorp van een mooi skigebied is Residence de la Fôret in Flaine een prima keuze. Er is een supermarktje in het pand en een apres-ski bar er gelijk naast! Mooie, ruime verwarmde skilockers in de kelder. Kortom één van de beste plekken die je kunt vinden.

met oudere kinderen, Jan. 2011
"Ruime sobere sfeerloze appartementen"
Janark
9-1-2011 Residence de la Foret Flaine
Ruim appartement (3k) met goed ingerichte keuken en aparte badkamers (2) en toilet. Aanzicht en aankleding sfeerloos (Oost Europees aandoend). Mooie ski locker met verwarming voor schoenen. Kort bij skilift; amper 1 minuut lopen. Restaurant Vie is zaal achter apres skibar met vriendelijke en goede bediening van Nederlandse en Belgische medewerkers. Ontbijt en diner was goed en gezellig. Wij waren hier begin januari 2011 met TO met 2 volwassenen en 2 tieners. Tip :Ski huur voor kinderen bover de 11 goedkoper ter plekke dan via TO. Goede ski vakantie gehad.

met oudere kinderen, Dec. 2010
"Comfortabel en goedkoop. Echte aanrader!"
Rozendal
Ligging t.o.v. pistes
8-1-2011 Prima moderne, zeker niet te kleine appartementen in een flatgebouw van Pierre et vacances. Modern ingericht, schoon en redelijk ruim. Voldoende kastruimte voor 2 volwassenen en 3 tieners. Schoon beddengoed en handdoeken aanwezig en een huishoudpakketje voor de keuken. Verwarmde skilockers in het souterrain. (Nederlandse) supermarktje, niet duur, in het complex en de kroeg de Flying Dutchman naast de deur. Direct aan de piste. Redelijk ruim skigebied met makkelijke pistes, veel blauw en rood. Prachtig uitzicht op de Mont Blanc. het dorp Fliane bestaat uit 3 boven elkaar gelegen delen. Alleen Flaine zelf en Flaine Foret liggen aan de piste.

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Ideale ligging t.o.v. pistes"
annemiek
Ligging t.o.v. pistes
27-1-2010 We waren hier voor de 2e keer. Geweldige ligging naast de skischool en de piste. Ik zie dat er een nieuw complex gebouwd is naast het hotel. Wat heel ideaal is, is dat de skischool naast Pierre en Vacances ligt. De lessen beginnen om half 10 als je om kwart over 9 naar beneden gaat en skies meeneemt ben je ruim op tijd.

Tijdens de kerstvakantie was het heel druk bij de pistes. Er waren weinig pistes open in de omliggende dorpen. Iedereen kwam dus bij ons skieen. De bussen erheen waren propvol. Als je de bus om 4 uur wilde nemen dan kon je er soms niet in. Als je dat allemaal ziet dan ben je blij dat je op korte afstand van de pistes zit.

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Leuke vakantieplek"
Astrid
Ligging t.o.v. pistes
2-1-2010 Dit appartement staat te boek als 5 sterren, maar het is niet meer waard dan 3 sterren.
Bedbank in de kamer is van prima kwaliteit, dus goed te doen voor 4 personen in een 5 persoonsappartement.
Voor 5 personen is het wel wat krap.
Het enige wat we misten was een vriesvakje in de koelkast.
Verder een goede plek om naar toe te gaan als je puur voor het skien gaat en niet aan gezelligheid wenst te doen, want dat is ver te zoeken in het dorp.