Bed and Breakfast Le Sareymond in Menée Frankrijk 9.4 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > Frankrijk > Rhône - Alps > Menée > Bed and Breakfast Le Sareymond

9,7
met oudere kinderen, Dec. 2011
Hier kom je terug!
Antoinette, Danny e...
28-12-2011 Zoals deze chambre d'hôtes zouden er meerdere moeten zijn. Le Sareymond ligt in het schitterende natuurpark van de Vercors. Digna en Marcel gaven goede tips voor mooie wandelingen en uitstappen. Het eten was altijd prima in orde. De kamers waren zeer net en de ontvangst was hartelijk. In deze chambre d'hôtes voel je je echt op je gemak, door de vlotte en ongedwongen omgang van Digna en Marcel. Kort gezegd: hier kom je terug!

B & B in een fantastisch mooie omgeving
Sonja & jan
13-10-2011 Wij zijn bijzonder tevreden over ons verblijf bij Digna en Marcel. De B&B is gelegen in een heel mooie omgeving, voor wie op zoek is naar rust en ruimte, ideaal. Ook de kwaliteiten van Digna als keuken princess zijn echt wel top. Zelfs voor moeilijk eters doet ze haar uiterste best, wat erg geaprecieerd werd. Marcel is de ideale gastheer, samen met Charly;-)
Kortom, aanrader!!!!

Fantastische plek
leo en hilde uit bu...
12-9-2011 rustige omgeving men kan de stilte horen. prima ontvangst , fantastische eigenaars

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Le Sareymond bi...

met partner, Sept. 2011
Fantastische plek om tot rust te komen
Herman
18-9-2011 B&B Le Sareymond nodigt zowel sportievelingen, rustzoekers, natuurliefhebbers, levensgenieters uit.

Een echte aanrader!
Aukje
20-9-2011 We hebben begin september 2011 met veel plezier drie nachten in Le Sareymond geslapen. Die eerste dagen maakten we een paar prachtige wandelingen in de spectaculaire Vercors. Daarna hebben we een grote tiendaagse fietsronde gemaakt met ons tentje achterop. En natuurlijk weer eindigen in Le Sareymond. Het voelde als ‘thuis komen’.
We zijn heerlijk verwend bij Digna en Marcel, de nieuwe uitbaters. Jan en Ringo hadden geen betere opvolgers kunnen treffen. Alle reden om te blijven komen, want Digna en Marcel stralen een en al gezelligheid en gastvrijheid uit. We hebben hier dan ook niet met beginners te maken, want Digna is inmiddels gepokt en gemazeld in het hotelwezen en is daarbij ook nog eens chef-kok. Tel daar het onbevangen enthousiasme van Marcel bij op, die ook graag in de keuken staat, en het plaatje is rond. Voor wie wil is er iedere avond een heerlijk 4-gangen diner, met steeds wisselende gezelschappen aan de mooie grote tafel. Echt een plek om terug te komen!

met partner, Juni 2011
Een plaats om terug te komen
Joris Van Dessel
7-10-2011 Op weg naar de Verdon 3 dagen blijven hangen in Le Sareymond.
Fantastische omgeving, mooie natuur, Le Sareymond is ideaal gelegen
als uitvalsbasis om de Drome/Vercor te ontdekken.
Goede kamers, lekker ontbijt en een uitstekende Table d'hôte wat wil een mens nog meer.
Hier komen wij zeker terug bedankt Digna & Marcel

met partner, Aug. 2010
Fantastisch!!!
roman nathalie
12-8-2010 BenB ke sareymond is subliem , zo goed dat wij er voor de 4de keer en onze vrienden josé en vivianne er voor de vijfde keer terug komen . Het eten is er voor een eerlijke prijs en heerlijk ! de kamers net en tip top in orde . Wij zijn er nu en konden het niet nalaten om dit aan iedereen aan te raden .

met vrienden, Juni 2009
Fantastish en aanrader
Claudine Mincke
21-10-2009 , B&B , le sareymond is fantastisch ,Jan en Ringo zijn heel joviale mensen ,alles was daar tip top in orde, de kamers heel mooi ingericht ,het eten heeeeeeeel lekker,
Een aanrader voor mensen die houden van de mooie natuur.

met partner, Mei 2009
Een vakantie om zeker nog eens over te doen
Bea en Luc
22-10-2009 Jan en Ringo zorgen in hun prachtige huis voor een gezellige, rustige vakantie.
Het eten is er zeeer lekker en de streek is prachtig
Een aanrader voor al wie van bergen en wandelen houdt

met jonge kinderen, Apr. 2009
Zeer plezierige ervaring!
Leen Heirman
20-10-2009 Zo goed dat we voor een tweede keer naar deze B&B gaan. Dit keer met de hele familie!

9,7

Alle beoordelingen (10)
met partner (7)
met oudere kinderen (1)
met jonge kinderen (1)
met vrienden (1)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?