Kies een internationale website Zoover.at Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.dk Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl Zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Site en Francais Home Bestemmingen Accommodaties Awards Review toevoegen Review toevoegen Foto's toevoegen Video's toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Acco informatie toevoegen Home Review toevoegen Frankrijk Rhône - Alps Montriond Hotels Montriond Hotel Les Plagnettes** Populaire bestemmingen Parijs Argelès-sur-Mer Nice Castellane Ruoms / Sampzon (Ardèche) Fréjus Vallon Pont d'Arc (Ardeche) Marne la Vallee (bij Disneyland) Vias Plage Belvès (Dordogne) Populaire bestemmingen Ruoms / Sampzon (Ardèche) Vallon Pont d'Arc (Ardeche) Val Thorens Villeneuve-de-Berg (Ardèche) Die Chateauneuf de Galaure (Drôme) Les Deux Alpes Châtel Les Menuires Le Bourg d'Oisans Populaire in Montriond Appartementen in Montriond Hotels in Montriond Campings in Montriond Hotels Rhône - Alps Hotels Frankrijk Reviews Hotel Les Plagnettes ** Reviews Foto's & video's Tips Vraag en Antwoord Weer Hotel info 4 Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe 1 Nederlandse reviews 0 Internationale reviews Ik ben daar geweest met een groep en het is mij echt onder de kwaliteitsnorm gebleken, het personeel was onvriendelijke, en de sfeer was slecht. J. Driks, 07 maart 2008 7° / 23° 20 Apr 2018 Weer Nummer 1 van 5 hotels in Montriond 1 Nederlandse review van Hotel Les Plagnettes 4 1 review Waardering 4 Service 1 Prijs / kwaliteit 4 Eten - Kamers 4 Kindvriendelijk - Ligging t.o.v. pistes 4 Zwembad - Hygiëne - Taal: Nederlands (1) Gezelschap: Alle (1) ------------ Met een groep (1) _._ 4 J. Driks, 07 maart 2008 Service 1 Prijs / kwaliteit 4 Eten - Kamers 4 Kindvriendelijk - Ligging t.o.v. pistes 4 Zwembad - Hygiëne - Ik ben daar geweest met een groep en het is mij echt onder de kwaliteitsnorm gebleken, het personeel was onvriendelijke, en de sfeer was slecht. * Hotel Les Plagnettes scoort een 4,0 uit 10, op basis van 1 reviews Lees meer Minder tekst Acties voor Hotel Les Plagnettes** Review toevoegen Foto's toevoegen Video's toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Acco informatie toevoegen Print reviews RSS feed Informatie over Montriond Weer Montriond Kaart Montriond Foto's Montriond Video's Montriond Vraag en Antwoord Montriond Bent u de eigenaar? Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover. Klik hier voor meer informatie Plaats Zoover op je website! Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.