Camping Le Indigo Moulin in St. Martin d'Ardèche (Ardeche) Rhône - Alps | Zoover
Home > Frankrijk > Rhône - Alps > St. Martin d'Ardèche (Ardeche) > Camping Le Indigo Moulin

Beoordelingen Camping Le Indigo Moulin

-3  °C

4 februari 2012

7,4
Camping Le Indigo Moulin St. Martin d'Ardèche (Ardeche)
Beoordeling toevoegen

Beoordelingen Camping Le Indigo Moulin

-3  °C

4 februari 2012

Camping Le Indigo Moulin St. Martin d
7,5
Beoordelingen Camping Le Indigo Moulin rue de Moulin, 07700, St. Martin d'Ardèche (Ardeche)
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Le Indigo Moulin gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Le Indigo Moulin achterlaten.

27 beoordelingen over Le Indigo Moulin

met jonge kinderen, Aug. 2011
Prima camping a/d rivier de Ardèche
MLI
Staat van het sanitair
10-9-2011 In het hoogseizoen hebben we hier 10 dagen gestaan. Het sanitair is o.k. er is een verschil tussen het toilet/douchegebouw, achter op het terrein is hij heel mooi gerenoveerd. De 2 ronde zwembaden zijn niet heel groot en 1 daarvan was koud, maar voor kinderen heerlijk om in af te koelen. Verder een klein speeltuintje wat voor kinderen van 5-8 jaar voldoet. Camping is aan de Ardèche gelegen, hier kunnen de kinderen volop kikkers vangen en dammetjes bouwen. Naar het dorpje is het maar een 100 meter lopen, leuk om daar uit eten te gaan (op camping kun je pizza en frietjes halen). Voor kanoën met kleine kinderen is de rivier de Cèze een absolute aanrader, ook een dagje naar La Cascade du Sautadet is prachtig. Een leuke camping in een zonzeker gebied!

met jonge kinderen, 2011
Mooie ligging, kleinschalig
Irene den Biesen
Staat van het sanitair
3-8-2011 Net thuis van 2 weken Le Moulin. We hadden een erg ruime plaats (>100m2). Personeel op de camping is zeer vriendelijk. Pizza's zijn lekker. Sanitair wordt netjes bijgehouden, alleen met de drukte van het hoogseizoen is het niet altijd even schoon. Dat ligt dan meestal aan de gebruikers. Douches in "ons" sanitairgebouw hadden ook een wasbak erbij. Handig? Wij vonden van niet want daardoor bleven mensen langer in de douche en duurt het soms erg lang (lange wachttijden). Zwembad is klein, maar de rivier is ideaal. Onze kinderen (5 & 8 jaar) hebben vissen en kikkers gevangen, er gezwommen, bootje gevaren enz. Ik vond het voor de leeftijd van onze kinderen een prima camping. Na 22.30 uur was het er rustig. Weinig animatie, maar dat zochten wij ook niet. Kortom, een uitstekende vakantie met de nodige uitstapjes in de buurt waar de ligging van de camping zich uitstekend voor leent.

met jonge kinderen, Aug. 2011
Camping beviel uitstekend
Marc
Staat van het sanitair
25-8-2011 Fantastisch weer gehad eerste helft van aug. Prima kampeerplek aan de rand (nr 58) voor grote tent + auto en onder bomen (hele dag schaduw). Nadeel was dat het dicht bij de weg lag (geluid verkeer) maar die schaduw compenseerde dat nadeel ruimschoots. Plekken midden op het terrein hadden vrijwel geen schaduw.

Douches waren heerlijk en de toiletten OK. Dochter van 5 speelde constant met leuke buurtkids, bij de rivier (kikkers vangen) of in het zwembad (warm + koel bad, klein en druk maar ideaal voor kleintjes). Geen animatie nodig verder.
Management greep adequaat in na klachten van verschillende kampeerders over lawaai-fransen naast en achter ons die aantal dagen voor overlast zorgden.

Ligging camping aan de Ardèche en naast het leuke dorp St-Martin d'Ardèche is ideaal. Ik kan alleen vanuit onze ervaring spreken en voor ons is deze camping een aanrader ook al herken ik best wat minpunten in de verhalen hieronder.

met oudere kinderen, Juli 2011
Camping vraiment sympas
Motay
Staat van het sanitair
26-8-2011 Grand emplacement - bonnes animations (notament les ateliers pour les enfants).Très bon accueil- Nous avons passé un agréable séjour.Les seul bémols sont pas d'épicerie donc pas de pain de glace pour la glacière. Sinon au restaurant ( les pizzas il faut revoir au restaurant (c'est rapide mais pas bon)

met jonge kinderen, Juli 2011
Niet de camping die we hadden verwacht!
ardeche
Staat van het sanitair
8-8-2011 Heel vriendelijk personeel. De plaats St. Martin ligt mooi aan de Ardeche, sfeervol, mooie brug. Maar verder; we hadden gereserveerd voor 2 weken, maar zijn na 3 nachten vertrokken. Erg kleine plaats aan de rand van de camping, groot hekwerk naast onze vouwwagen, aan drukke weg (van 's ochtends 06.00 tot 's nachts 01.00 uur veel verkeer), auto's geparkeerd midden voor onze plek (elders op de camping ook geen geschikte parkeer plekken). Erg weinig speelruimte voor de kids. De plaatsen < nr 100 zijn erg klein, daarboven wel wat groter, maar die waren in ons geval bezet. Zwembad vrij klein (1x koud water bad en 1x warm water bad, geen peuterbad aanwezig.

Tegenvaller
J. v/d Akker
Staat van het sanitair
12-8-2011 Camping ligt in een mooi gebied, waar veel te zien en doen is. Zoals hier eerder beschreven, de plekken <100 zijn erg klein. Bij aankomst bleek dat de achterbuurman zijn luifel op 'onze' plaats gezet had. Na een paar dagen gevraagd of we op de plek tegenover mochten staan, deze was al een aantal dagen leeg. Kon niet volgens het personeel, het systeem gaf aan dat deze plek bezet moest zijn.. Daar kon niets aan veranderd worden. De plek, en andere plaatsen, bleven de hele week leeg. De website van de camping heeft ons een verkeerde indruk gegeven, wij dachten een camping te bezoeken waar het rustig was, maar er was veel geluidsoverlast van jongeren die de autoradio gerust hard aanzetten. Er zou sprake zijn van natuurlijke afscheiding, maar je zit bijna op elkaar. Zwembad en bar zijn leuk, fijn verwarmd zwembad. Sanitair was in orde, meerdere keren per dag schoongemaakt. St. Martin is een leuk stadje, een bezoek aan Aigueze mag ook zeker niet overgeslagen worden.

met jonge kinderen, Juli 2011
Aanrader voor gezinnen met jonge kinderen
Jansen
Staat van het sanitair
10-8-2011 Ruim opgezette camping met goede uitvalswegen. Wij hadden een ingerichtte tent. Deze was super netjes en voorzien van alle benodigdheden. Prima plek, ruim, rustig en voldoende schaduw. Het zwembad is niet groot, maar dit is ook niet nodig. De rivier is prima voor alle leeftijden en er is veel meer te beleven, zwemmen, vissen, varen, kikkers vangen enz. Er is elke dag animatie, maar wij hebben er weinig gebruik van gemaakt. Voor de wat oudere kinderen/pubers is er niet zo heel veel te doen op de camping zelf. Er zijn 3 sanitairgebouwen. De oudste is wel aan vernieuwing toe, maar voldoet nog steeds en je hoeft er nooit te wachten. Er zijn diverse mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de omgeving, zoals krokodillenfarm, aigueze, les concluses, klimpark, grotten en div. wandelmogelijkheden. Supermarkten en eetgelegenheden in de buurt. Als u geen drukte wilt, ga dan niet naar Vallon pont D'arc (filerijden). Wij hebben ontzettend genoten op deze camping en vinden het dus een echte aanrader!

met partner, Juli 2011
Beaucoup de chose ne fonctionne pas!
rouillon christine
1,0
Staat van het sanitair
13-7-2011 cela fait deux années que nous nous arretons sur ce camping en emplacement, tout d'abord nous avons du enlever de bonne branches restée au sol aprés élagage,dépliage de longue rallonge pour avoir l'électricitée,wc avec les lampes qui ne marchent pas d'un coté comme l'année dernière , donc pas nouveau,nombreux portes manteau arrachés,pas de quoi posé ses affaires dans les toilettes.ce camping donne l'impression d'etre gérés par des gens débordé pas a la hauteur, la première année je pensait que s'était la mise en route mais apparament cela s'est encore dégrader nous n'y retounerons plus surtout pas pour un long séjour c'est dommage l'emplacement est idéal et le cite merveilleux.les chaises longues autour de la piscine sont déja en mauvais état,il y a trop peut de sanitaire et mal réparti sur le camping.

Heerlijke vakantie gehad!
Marieke
Staat van het sanitair
23-7-2011 We hebben hier twee weken een tent gehuurd en we hebben genoten! Mooie camping met alles op loop afstand. Sanitaire word netjes bij gehouden. Jammer dat niet iedereen het netjes houd! Zwambad is netjes en heeft veel schaduw. Wij vonden het persoonlijk iets aan de kleine kant in het hoog seizoen. Wat niet heel erg was want bij de rivier is het veel leuker met kleine kinderen! Zeker een camping om aan te raden wat ons betreft. Hebben ook niks plakkerigs uit de bomen gehad...

met partner, Juni 2011
Mooi gelegen uitgestrekte camping
anoniem
Staat van het sanitair
23-6-2011 Grote plaatsen die niet duidelijk zijn afgebakend. Wij stonden er in het voorseizoen en iedereen zet zijn tent/caravan dan maar ergens neer, heel relaxted. Veel bomen met als GROOT nadeel de plakkerige substantie op AL je spullen. Wij hebben het er nog niet afgekregen :-( Camping ligt aan rivier dus je kunt bijvoorbeeld kayaken. Geen wifi helaas. Wij komen hier niet terug vanwege de plakkerigheid.

Alle beoordelingen (27)
met partner (6)
met oudere kinderen (6)
met jonge kinderen (14)
met vrienden (1)

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?