Camping L'Ardéchois***** in St. Sauveur-de-Montagut (Ardeche) Frankrijk 8.7 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Camping L'Ardéchois*****

1 juni 2012

Camping L

Beoordelingen Camping L'Ardéchois*****

Le Chambon, 07190, St. Sauveur-de-Montagut (Ardeche)

2 beoordelingen over L'Ardéchois*****

met jonge kinderen, Juli 2011
"Volgend jaar weer!"
Fam. van Hooidonk
Staat van het sanitair
12-8-2011 Heerlijke camping met prima faciliteiten en mooie plekken. Service is top! Band leeg, boodschap vergeten, bier op? Als er nog iemand wakker is wordt je geholpen!

Voor kinderen echt geweldig. Animatie aanwezig met een heel leuk programma, heel veel te doen en natuurlijk een goed zwembad.

Prachtige omgeving ook, overal om je heen mooie groene bergen, waar ook een paar leuke wandeltochten zijn uitgezet. Eens per week wordt er een wandeltocht georganiseerd met onderweg een lekkere picknick, echt een aanrader!

Als je met z'n tweeën de rust zoekt, of met jonge kinderen een leuke, onbezorgde vakantie zoekt, zit je hier zeker goed!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Prachtig gelegen temidden van de natuur."
Capoen Jimmy
Staat van het sanitair
16-8-2010 Wij werden tot onze verbazing ontvangen op de camping in perfect Nederlands, Toen bleek dat de camping uitgebaat werd door een Nederlands koppel.
En dat de gasten hoofdzakelijk uit Nederlanders bestaan.
Het is lang geleden dat wij nog eens gecampeerd hebben en ons zo goed geamuseerd hebben, zowel door de animatie, personeel van de camping en door de Nederlandse buren.
Echt een gezellige boel daar.
Onze kids hebben zich rot geamuseerd, onze jongen van 7 in de rivier (Dammen bouwen, vissen vangen, watervallen) ons meisje van 9 aan het zwembad.
Indien je het rustig aan wil doen? ideaal, er is zelfs een kleine bibliotheek op de camping, indien je wat energie teveel over hebt, doe gerust de wandeling (8 en 5 Km) de picknick, met de auto de rit van 150 Km door prachtige landschappen. Je kan er gaan kajakken, aan canyoning doen, of bij aqua rock het touwen parcours afleggen, Of je vraagt aan de uitbaters wat je wil, en ze vinden het wel. En die weg naar de camping ? Echt geen probleem!