Vakantiepark Les Rives de l'Ardèche**** in Vallon Pont d'Arc (Ardeche) Frankrijk 8.5 vakantie beoordelingen | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Les Rives de l'Ardèche****

8,9
7,9
Eetgelegenheden

1 juni 2012

Vakantiepark Les Rives de l

Beoordelingen Vakantiepark Les Rives de l'Ardèche****

07150, Vallon Pont d'Arc (Ardeche)

6 beoordelingen over Les Rives de l'Ardèche****

8,9
9,3
met jonge kinderen, Juli 2011
"Een aangename plek voor een deugddoende vakantie!"
fam. Vlaeminck
Onderkomens
31-7-2011 Verzorgd zwembad, maar geen bewaking en geen verwarmd water. Er is een kinderbadje, maar er ontbreekt een glijbaantje. Gratis ligzetels. Mooie en ruime villa (wij logeerden in villa 22). Er zijn villa's met een eigen zwembad, maar wij kozen voor eentje zonder zwembad. Villa 22 ligt vlak aan het grotere zwembad, dus konden we daar snel zwemmen / spelen. Villa 22 had een terras is de zon, maar ook in de schaduw. Er was ook een trampoline aanwezig. In het gras kon ons zoontje naar hartelust voetballen. Vele villa's hebben geen gras, maar fijne kiezels.
Er is geen animatie. Enkel tijdens de grote vakantie is er op weekdagen een kleine activiteit voor kinderen voorzien: knutselen, waterspelletjes, voetbalwedstrijd, ... . er logeren veel Belgen en Nerderlanders. Iedereen was er enorm vriendelijk, ook de nieuwe beheerder van het park (daar werd in het verleden vaak over geklaagd)!De Ardeche op wandelafstand (met een trap) biedt een meerwaarde. We komen er zeker nog eens terug!

met jonge kinderen, 2010
"Prachtiche huizen met of zonder zwembad"
Keuleers
Hoeveelheid ruimte
13-9-2010 Domain met mooie villas, heel ruim, en 2km van Vallon pont arc gelegen.
Vlakbij Ardèche, te voet bereikbaar.
Verwarmd zwembad aan huis en simpel gemeenschappelijk (niet verwarmd ) zwembad op domain.Leuke en mooie omgeving.
Zeker aanrader!!

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Prima voor ons!"
Greet
Hoeveelheid ruimte
8-10-2009 Wij waren hier van 19/26 sept in huis nr 43, gelegen aan de rand van het park, met zicht op de Ardeche. Heel mooi, ruim huis met alle voorzieningen, behalve magnetron. Wij hadden ook een wasmashine ! Handig met 3 kleine kinderen. Van de werkzaamheden hadden wij weinig tot geen last. Even een uurtje grasmaaien bij een nabijgelegen huis, en voor de rest hoorden wij verderop wel wat graafwerken, maar voor ons helemaal niet storend. De dingetjes die wij meldden werden zeer snel aangepakt, alhoewel dit voor ons helemaal niet dringend was. Het water van het zwembad was wel al redeljik koud, maar we wisten dat het niet verwarmd was. Er was wel heel weinig volk dus veel leegstaande woningen. De begroeing is al oké, maar zal binnen enkele jaren nog beter zijn. Ons huis is, denk ik, ook in hoogzomer een aanrader aangezien er dan veel schaduw van bomen is in de tuin. Nu hadden wij daardoor vanaf 17 uur schaduw op het zwembad. De hogergelegen huizen hebben dat niet.
Voor ons een aanrader ...

Familie, Aug. 2008
"Mooi"
Filip
Hoeveelheid ruimte
5-9-2008 Heel mooie , ruime villa's . Privacy is nog niet overal optimaal, maar dit komt zeker goed .
Vriendelijke mensen aan receptie. Het te huren bedlinnen is fleurig en verzorgd.
Het park is nog niet af maar alle beschikbare faciliteiten (bvb zwembad) zijn
prima afgewerkt.

Familie, Juli 2008
"Schitterende logies"
Vansteenkiste Frank
Hoeveelheid ruimte
15-7-2008 We logeerden van zaterdag, 28 juni t/m zaterdag, 12 juli 2008 in villa 22. Prima logies, voorzien van alle luxe en comfort op en top. Het park is nog volop aan het uitbreiden. Parasols waren nog niet aanwezig rondom het gemeenschappelijke zwembad. De zitlounge naast het zwembad bood bescherming tegen de felle zon.
Prima kinderzwembad, afgesloten van het grote zwembad. Wij hadden een villa zonder privé zwembad. Wij vonden dat ideaal omdat de kinderen (2,5 jaar en 4 jaar) nog niet kunnen zwemmen. Het kinderbad was ideaal daarvoor. Met bandjes aan in het grote zwembad zwemmen lukte prima. Er is ook een paddestoel in het kindergedeelte. Deze biedt prima afkoeling als je eronder heen loopt of eronder blijft staan.
In de villa is geen traphekje (voor kleine kinderen wel handig). Er is een ruime tuin met terras en tuinmeubilair en ook verder in de tuin ligt een terrasje met nog een tafel en stoelen. Er is een grote parasol die het terras overdekt tegen de zon.
Absolute aanrader.

met jonge kinderen, Juni 2008
"Schitterende bestemming"
jan hendrix
Hoeveelheid ruimte
4-6-2009 Wij bezochten het park voor de tweede maal, eerste keer (zomer2007) hadden we een villa zonder zwembad en het gemeenschappelijk bad was nog niet klaar, wat wel jammer was. Echter dit jaar zijn we gegaan voor een villa met zwembad en dat was gewoon weg schitterend. De kinderen konden naar hartelust plonsen en spetteren, terwijl wij van het schitterende weer konden genieten. De opvang en service op het park verlopen zeer vlot en correct.
Ook in de buurt zijn er tal van attracties ook voor kinderen, een aanrader is zeker het Dino-park. In de onmiddellijke omgeving vindt u werkelijk alles, winkels en zelfs een zeer kindvriendelijk ziekenhuis.
Wij hebben meteen beslist om in de zomer van 2009 zeker en vast terug te komen en hebben dan ook meteen onze vakantie reeds geboekt.
Wij hebben tot op heden geen problemen gehad met mogelijk ontevreden buren, nochtans kunnen vier enthousiaste kinderen (tss 1j en 6j) hun plezier en jeudigheid niet altijd even goed onder controle houden...