25-8-2008
Dit jaar twee en een halve week doorgebracht op deze camping. Het was er onze eerste keer.
Ik denk dat ik het beste en het overzichtelijkst ben als ik werk met pro en contra:
pro:
Prachtige zwembaden die goed onderhouden worden, heel goed restaurant met vriendelijke en snelle bediening, heel handig winkeltje (vooral heel lekker en vers brood), kraaknet sanitair dat perfect onderhouden wordt.
contra:
rumoerig door het groot aantal kinderen (niet noodzakelijk slecht, maar toch even vermelden). Wanneer je met je tent aan de canoverhuur staat (zoals wij) dan is lang slapen er niet bij. men gooit met die cano's en dat maakt veel lawaai. Ik heb niets tegen animatie op de camping maar iedere dag feest is net iets te veel (zie ook rumoerig), iedere avond is er muziek. De muziek stopt wel omstreeks 23 uur, maar daarmee is het lawaai nog niet weg, de camping hiernaast maakt zo mogelijk nog luidere muziek, en tot veel later... jammer.
Men campeert hier niet op gras maar op zuivere a
16-4-2007
Fantastische camping. Sanitair is ongeloofelijk proper en modern. 2de sanitairblok is een juweeltje met zelf een nagemaakte grot erin. Zeer vriendelijke eigenaar en prima begeleide wandelingen in de streek
30-12-2005
Prachtige camping,
Prijs is hoog maar daar krijg ook wat voor.
Gelukkig maar 30 procent nederlanders.
Restaurant en sanitair zijn perfekt.